Фейсбук Актьорът Веселин Плачков разбуни духовете в социалните мрежи, като публикува

...
Фейсбук
Актьорът Веселин Плачков разбуни духовете в социалните мрежи, като публикува
Коментари Харесай

Веселин Плачков шокира обществото като сметна колко пари сме дали за ковид тестове

 Фейсбук Актьорът Веселин Плачков разбуни духовете в обществените мрежи, като разгласява пост по тематиката за броя на тестванията за COVID-19. Изразеното му отношение по въпроса провокира над 1 800 реакции и десетки мнения.

" Добро утро! За последното денонощие са направени нови 30000 теста за COVID-19, което при осреднена цена на тест прави 1 800 000 лева за последните 24 часа. Тези пари са взети от нас, елементарните хора. От началото на тази пандемия са направени 4 045 000 теста. Това са над 300 000 000 лв., които ние си платихме, с цел да ни тестват. Ние сме тези с най-скъп ток, поскъпваща храна и всичките ни консумативи с цел да живеем. Ние, които с труда си придаваме стойност на напечатаните и взети пари.... А до края на незапочналата зима има доста дни с проби! Съчетано с политическата рецесия и хаоса ми идват единствено едни думи: " Робът не знае, че е плебей " Ама нищо, от септември стартират ТВ - форматите. Песен и забавление да има ", написа със жлъч половинката на певицата Мариана Попова.

Позицията на артиста бе подкрепена безусловно от почитателите му, които също не пропуснаха да изразят мнение по тематиката.

" Харесва ми посланието от фотографията. Крайно време е естественият човек да вземе нещата в свои ръце! “, " Много добре казано, но какъв е смисълът?.... хората ще видят, ще харесат и до там. Една птичка лято не прави “, споделят фенове на артиста.

" Много добър въпрос! Най-вероятно фармацефтичните колоси са печелившите и с медикаменти, и с проби “, заключава различен.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР