Фейсбук виж галерията Ще го чакам вечно, колкото се наложи“ –

...
Фейсбук виж галерията
Ще го чакам вечно, колкото се наложи“ –
Коментари Харесай

Приятелката на Вълчо Арабаджиев: Съсипана съм! Ще го чакам вечно!

Фейсбук виж галерията " Ще го очаквам постоянно, колкото се наложи “ – това изповяда обичаната жена на 21-годишния Вълчо Арабаджиев, който сега лежи в ареста по обвиняване за укриване на налози и пране на пари. Красавицата, за която до неотдавна не се знаеше, че е формалната другарка на Арабаджиев – наследник, се споделя Радемила Немска. Двамата са обвързани от близо година.

От края на август обаче двамата са разграничени. Тогава синът на Ветко и Маринела Арабаджиеви влиза в ареста. Вече шест месеца приятелката му се кълне, че няма ден, в който да не мисли за него и е унищожена от раздялата им. В момента Радемила даже е поела част от бизнеса на гаджето си и се занимава с маркетинга на нощен клуб, писа " България Днес “. 

Три месеца откакто Вълчо влиза зад решетките, Радемила си татиура името му. Татусът гласи " До луната и назад “, а изпод са изписани буквите V.A. Радемила разкри връзката си с Вълчо с прочувствено обръщение, което му насочи на неговия рожден ден при започване на месеца. Тя съобщи, че обича безпределно младия Арабаджиев и той е най-голямото достижение в живота й. Дамата добави, че не съществуват думи, с които да опише възприятията си. Но едно може да каже – обича безпределно обичания си. Радемила благодари на Вълчо, че е в живота й, и добавя, че в днешно време не съществуват хора като него. 

Днес би трябвало да бъде подготвена и тройната експертиза, която бе назначена на богатия правоприемник. Невролог, неврохирург и експерт по образна диагностика би трябвало да се произнесат дали лекуването на Вълчо, в случай че такова се постанова, може да бъде осъществено в изискванията на следствения арест. В жалбата юристите на Арабаджиев са показали няколко учредения да бъде анулирана наложената му най-тежка мярка за неотклонение. Според тях здравословното положение на младежа по никакъв начин не се е подобрило и той продължава да има проблеми с гръбначния дирек. Вълчо е минал и през няколко прегледа при невролог.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР