Един от известните анонимници във Варна е арестуван. Това са

...
Един от известните анонимници във Варна е арестуван. Това са
Коментари Харесай

Арестуваха един от известните анонимници във Варна

Един от известните анонимници във Варна е задържан. Това са хора, чийто фотоси се намират в съвсем всеки магазин във Варна – със известие, че са крадци.

Вчера обаче тази каста е намаляла с един. Това е 27-годишен варненец, прочут на Министерство на вътрешните работи, който е арестуван в ареста на Първо районно управление (на МВР). Той е хванат от служителите на реда след осъществена оперативно-издирвателна активност. Установено е, че преди седмица, причинителят е направил обири на хранителни артикули от няколко магазина в града. По случая е формирано досъдебно произвеждане и е предаден на прокуратурата.

Преди 10-ина дни заместник-председателят на Българската ритейл асоциация (БРА) Аксиния Баева, заяви в София, че има зараза от обири от търговски обекти. Някои от компаниите в сектора регистрират 70 % растеж на неналичия от обири през 2023 година по отношение на 2022 година

Във Варна обаче полицията работи по сигнали на търговски обекти, свързани с обирджии. Вчера е хванат и още един апаш. Това е 31-годишен мъж от с. Опанец. Установено е, че преди ден той  е направил кражба на разнообразни питиета от летния бар на варненско заведение, находящо се в Морската градина. Сигнал за това е подаден от шефа на бара. Срещу арестувания е формирано бързо произвеждане и е докладвано на прокуратурата.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР