Фейсбук планира смяна на името на компанията - твърди блогът

...
Фейсбук планира смяна на името на компанията - твърди блогът
Коментари Харесай

Името на Facebook ще бъде сменено, твърди технологично издание |

Фейсбук възнамерява промяна на името на компанията - твърди блогът на Fox Media, базирайки се на източник директно замесен в решението. Официално удостоверение няма. Блогът твърди, че това ще се случи на годишната конференция на компанията на 28 октомври, когато се чака основният изпълнителен шеф Марк Зукърбърг да приказва по въпроса.

Изданието позволява, че това може да се случи и по-скоро.

Целта на смяната е израз на упоритостта на софтуерния колос да бъде разпознаван като освен това от обществена медия с всички съпътстващи това неприятности. Ребрандирането евентуално ще сложи синьото приложение на Фейсбук като едно от многото артикули на компанията майка, измежду които са още Instagram, WhatsApp, Oculus и други

Говорител на Фейсбук е отклонил въпросите за името пред блога и пред в. " Гардиън ", които също са потърсили удостоверение. В отговор на запитването от английския вестник представителят е споделил, че не разясняват " клюки или спекулации ".

Понастоящем Facebook има повече от 10 хиляди чиновници и възнамерява да наеме още 10 хиляди в Европейски Съюз, които да създават така наречен метаверсия на Facebook.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР