Фейсбук (Facebook) обяви, че стартира редица облачни стрийминг игри за

...
Фейсбук (Facebook) обяви, че стартира редица облачни стрийминг игри за
Коментари Харесай

Фейсбук пуска облачни игри

Фейсбук (Facebook) разгласи, че започва редица " облачни " стрийминг игри за своето приложение за Android и за браузърната версия на своята обществена медийна платформа.

Компанията акцентира, че не възнамерява да започва обособена услуга за игри в облак и че сега стриймингът не е разполагаем на устройствата на Apple.

Facebook добави, че " вкарва имена на играчи и на " аватари " за тематични игри, с цел да могат играчите да вземат участие в игрите с тях, вместо да употребяват цялото си име и фотография от техния Facebook профил “.

Водещата обществена интернет медия също по този начин съобщи, че е направила редизайн на своя раздел Gaming и е пуснала така наречен playable реклами.

Playable рекламите са интерактивни реклами, които разрешават на потребителите да тестват главната функционалност на приложение или игра, като безвъзмездна проява. Това разрешава на потребителите да тестват обещано приложение или игра, преди да се ангажират с неговото евакуиране, вместо просто да гледат статично изображение или единствено да гледат пасивно дадена видеореклама.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР