Фейенорд претърпя сериозно унижение при гостуването си на словашкия Тренчин

...
Фейенорд претърпя сериозно унижение при гостуването си на словашкия Тренчин
Коментари Харесай

Огромно унижение за Фейенорд в Словакия

Фейенорд претърпя съществено оскърбление при гостуването си на словашкия Тренчин от третия прелиминарен кръг на Лига Европа. Холандският гранд загуби с 0:4 и съвсем се елементарни с очакванията за продължение напред в шампионата.

Тренчин стартира мача стремително и още в 6-ата минута Лоурънс напредна през центъра и подаде извеждащ пас за Мансе, който откри резултата.

В 37-ата минутапри един дълъг пас вратарят на Фейенорд не се разбра със бранител пред него и двамата подволиха на Катакович да отнеме топката и да я върне към Мансе, който вкара втори гол за своя отбор.

В 44-ата минута Слеегерс напредна по десния фланг и центрира в наказателното поле, където Азанго бе прецизен от близко и направи резултата типичен.

В 63-ата минута разгромът за гостите стана цялостен. Катакович центрира остро по земя и Мансе оформи своя хеттрик в мача за крайното 4:0.

Така Тренчин направи голям скок към класиране за плейофа, до момента в който Фейенорд ще се нуждае от малко знамение в реванша, с цел да се измъкне от дупката, в която се намира.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР