Февруари ще бъде месец, изпълнен с повече хубави емоции и

...
Февруари ще бъде месец, изпълнен с повече хубави емоции и
Коментари Харесай

Голям късмет очаква тези зодии през ФЕВРУАРИ

Февруари ще бъде месец, изпълнен с повече хубави страсти и по-малко проблеми. Ето кои са зодиите, които ще се радват на цялостно благополучие през този интервал:
Риби

Ще се влюбите бясно и неразумно. Ще ви се прииска да обиколите света с този човек и в никакъв случай да не го пускате да си отиде. Ще усетите още веднъж какво е да обичате мощно, да чувствате буйно и да не можете да заспите от неспокойствие. Не се тревожете, трепетите ви не са напразни.
Овен

Февруари ще ви даде спокойствието, от което по този начин мощно се нуждаете. Както в персоналния живот, по този начин и в работата. В любовта нещата ще се подредят по-добре, в сравнение с сте си го представяли. Ще получите доста романтика и деликатност, отношение и самопризнание. Ще имате доста мощни позиции на работното място.

Близнаци

Стига към този момент драми, стига горест. Очаква ви един бодър февруари, който ще ви накара още веднъж да се почувствате живи и щастливи. Ще се запознаете с нов човек, който ще промени визиите ви за света. Може би ще се влюбите, а може би ще станете най-хубави другари. Това зависи от това до каква степен си пасвате в сантиментален проект.
Везни

Щастието през февруари няма да има край за вас. Ще се радвате на положително здраве и няма да има защо да се притеснявате. Ще откриете нова работа, която ще ви даде нов тласък и пресен лъх. Сутрин ще се събуждате с хъс за работа, ще лягате с фантазии за по-добро бъдеще. Ще бъдете същински щастливи. Прекрасни неща ви чакат и в сантиментален аспект, би трябвало единствено да отворите сърцето си.
Скорпион

Казват, че щастието не се мери в пари. Но през февруари ще се убедите в противоположното. Щастието ще пристигна тъкмо от непредвидена сума пари, която ще спечелите с някое билетче или фиш. Не пропускайте да се възползвате от шанса си, тъй като парите, които ориста ви е отредила, ще ви стигнат за фантазиите, които имате.

Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР