Фермери блокираха с трактори магистрала в Жосини, близо до Париж.

...
Фермери блокираха с трактори магистрала в Жосини, близо до Париж.
Коментари Харесай

Ако не са разбрали, ще го разберат – Трактори блокират Франция, Белгия, Испания, Италия и Гърция

Фермери блокираха с трактори автомагистрала в Жосини, покрай Париж.

" Ако не са разбрали, в този момент ще го схванат. Но скърбя, че се стигна дотук, че би трябвало да блокираме страната, с цел да ни чуят ", сподели един от протестиращите.
„ Залогът тук и това, което бих желал да видя, е да създадат нещо в Брюксел, тъй като виждаме, че в Германия има неодобрение, италианците също не са удовлетворени, а и белгийците изкараха тракторите ”, добави различен фермер. „ Време е да осъзнаем, че би трябвало да се направи нещо “, заключи той.
Кадри демонстрират протестен ескорт, който се движи по автомагистрала А4 със знаци, прикрепени към транспортните средства като „ Да спасим селското стопанство “ и „ Искам да пребивавам от работата си “ и други
Местните поданици демонстрираха схващане към идеята на протестиращите.
„ Да, има последици за превоза и трафика, само че би трябвало да сме снизходителни, даже повече от снизходителни, би трябвало да се отнасяме с схващане към придвижването и блокадата “, сподели локална жена.
„ Подкрепям френските фермери, макар че ни основават проблеми с трафика. Но съм склонен с тях “, добави различен локален гражданин. Тракторни митинги и блокади на основни автомагистрали се следят в цяла Европа през последните месеци, като хиляди фермери вземат участие в Германия, Франция, Белгия, Испания, Италия и Гърция, наред с други страни. Централните проблеми включват високите индустриални разноски, повишението на налозите, бюрокрацията, разноските за гориво, зелените разпореждания в целия Европейски Съюз и евтиния импорт.

Снимка: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР