Феновете на звездите често са готови на всякакви приумици само

...
Феновете на звездите често са готови на всякакви приумици само
Коментари Харесай

Отрязано ухо или живот във вентилационна тръба: На какво са готови феновете заради своите кумири?

Феновете на звездите постоянно са подготвени на всевъзможни приумици единствено и единствено да създадат усещане на обожаваните от тях идоли или да се приближат до тях (поне във въображението си). Ето някои от най-необичайните образци, на какво са способни някои хора от „ обич “ към известните персони.
Бийтълс
 бийтълс

Източник: Getty Images

Заради нервността, постоянно граничеща с полуда, към Бийтълс през 60-те години на предишния век е фиктивен терминът " Бийтълмания ". Феновете на групата окупират летищата и хотелите, където се появяват музикантите, събарят загражденията, изскачат на сцената, припадат на концертите им, остават без глас от писъци. Те щурмуват и Бъкингамския замък, когато удостояват Бийтълс с ордените на Британската империя.
Д жъстин Бийбър
 джъстин бийбър

Източник: Getty Images

Феновете на Джъстин Бийбър също са подготвени на какво ли не. Един от тях си направи купища пластични интервенции, с цел да стане копие на артиста и с помощта на това в някаква степен съумя да отнеме част от славата на кумира си - самият Бийбър не хареса това. Друг негов почитател по време на концерт в Дубай се промъкна на сцената до момента в който Бийбър свиреше на роял и притичвайки, съумя да го прегърне. Той незабавно бе изтикан настрани от защитата. Но около паниката роялът се прекатурна и единствено по знамение не смачка никого.
Моби
Почти сюрреалистична сцена претърпява Моби през 90-те години в Торонто, когато по време на нощно празненство на сцената се качва почитател, маскиран като триметрово дърво. Тъй като всички вземат решение, че това е част от шоуто, никой не реагира и на Моби му се постанова самичък да се оправи с много агресивното държание на фена до момента в който публиката в краката му се забавлява.
Джарет Лето Ники Минаж заплати висшето обучение на свои почитатели
Въпреки че на сцената показва провокативно държание, рапърката Ники Минаж в действителност има златно сърце. Тя трогна света с жест към св...
Прочети повече
Джаред Лето е освен артист, само че и музикант в групата " 30 Seconds to Mars ", също така е прочут и като познавач на изкуството. Може би по тази причина той реагира много умерено, когато един от почитателите му изпраща отрязаното си ухо като подарък. " Беше доста необичайно ", споделя артистът и добавя, че е напомняло някак за Ван Гог. На въпрос какво е направил с ухото, Лето дава отговор, че е пробил дупка в него и го е носил като висулка. Но по всяка възможност това е смешка: артистът обича да провокира и шокира.
Джеси Джей
 джеси джей

Източник: Getty Images

За една от почитателките на британската певица да носи същите облекла като нея и да си прави същите татуировки на същите места не било задоволително. Когато Джей си счупи крайници през 2011 година и се появи на концерт в гипс, тя получи известие от почитателката си, съпроводено от фотография, на която тя театралничи с гипс на същия крайник.
Майли Сайръс и Дрейк
Фен на американската певица Майли Сайръс призна в мрежата, че си е направил 27 татуировки по цялото тяло, отдадени на Сайръс. Фен на рапъра Дрейк пък си татуира името му на челото.
Тейлър Суифт
 тейлър суифт

Източник: Getty Images
Лени Кравиц показа с почитателите си любовни мъдрости
Певецът Лени Кравиц даде скъпи любовни препоръки на своите фенове. Според него в любовта хората би трябвало да се възползват от всеки момен...
Прочети повече
Фермер от Мериленд, Съединени американски щати, окоси цяло царевично поле от пет хектара, с цел да сътвори портрет на певицата Тейлър Суифт, което можеше да се види от птичи взор. Впрочем Суифт оцени неговите старания и показа фотография на равнищата в своя Instagram профил. Тя обаче не хареса друга ексцентрична демонстрация на собствен обожател, който преплува цялостен залив, с цел да стигне до нейния частен плаж и да се срещне с нея - певицата се обади на полицията.
Алла Пугачова
 алла пугачова

Източник: Getty Images

През 80-те години на предишния век звездата е преследвана от същински сериен фанатик (по-късно той е арестуван за убийството на четири жени). В края на 90-те години пък един от феновете й съумява да се промъкне в дома й и в продължение на една седмица живее във вентилационна тръба, като излиза през нощта и опустошава хладилника й. Друга нейна почитателка се сприятелява с водача на певицата, с цел да може да се приближи до нея. Накрая даже се омъжва за водача и му ражда деца, молейки Пугачова да им стане кръстница, само че звездата отхвърля.

По материали на РИА Новости

 

Още от ШОУБИЗНЕС:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР