Феновете на Спартак (Варна) излязоха с позиция относно появилата се

...
Феновете на Спартак (Варна) излязоха с позиция относно появилата се
Коментари Харесай

Феновете на Спартак Варна: Някои създават напрежение и лъжи

Феновете на Спартак (Варна) излязоха с позиция по отношение на появилата се информация за крайни дейности по отношение на новия ментор на втория тим и началник на школата Кириякос Георгиу.

От “Трибуна Соколъ ” обявиха, че въпреки да не поддържат назначението на експерта, тиражираните в медиите клюки за готвени грозни дейности по отношение на наставника са ненужно основаване на напрежение. Феновете са провели среща с управлението на клуба в лицето на притежателя Павлин Николов и диалогът е бил градивен и потребен.

Ето какво написаха от " Трибуна Соколъ ":

На 10.01.24 се организира среща сред редови почитатели на Спартак Варна, представители на Сдружение Трибуна Соколъ и управлението на ФК Спартак Варна. Срещата бе провокирана от информация за назначението на Кириакус Георгиу за началник на школата и втория тим на Спартак Варна. От името на Сдружение Трибуна Соколъ бяха готови 10 въпроса към главния спонсор на клуба Павлин Николов, свързани с ръководството на клуба.
Разговорът бе извънредно градивен и потребен, протекъл по изкусен метод. Ние сме безапелационни в позицията си против Кириакус, само че желаеме да обърнем внимание на спекулациите от медиите, които основават ненужно напрежение! Моля, подходете като същински публицисти - не разпространявайте клюки и лъжи, търсете същински източници на информация.

Ще срещнем почитателите по-подробно с диалога в идващите дни след в допълнение координиране с господин Павлин Николов.

Винаги правилни! ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР