Феновете на Пари Сен Жермен изразиха негодуванието си спрямо една

...
Феновете на Пари Сен Жермен изразиха негодуванието си спрямо една
Коментари Харесай

Феновете на ПСЖ негодуват спрямо Неймар, той се намръщи

Феновете на Пари Сен Жермен показаха негодуванието си по отношение на една от огромните звезди на отбора Неймар по време на разгромната победа с 8:0 над Дижон в мача от 21-ия кръг на френската Лига 1. Всичко се случи вследствие на това на една постъпка на бразилеца, който лиши звезден момент на сътрудника си Единсон Кавани.

В 83-ата минута парижани получиха право да изпълнят дузпа за нарушаване против уругвайската звезда. Неймар се нае с осъществяването, отнемайки опцията на съотборника си да стреля от бялата точка и при триумф да надмине Златан Ибрахимович като топ изпълнител в историята на клуба. В момента двамата са еднолично на първото място в своебразната ранглиста с по 156 гола.

Действията на Неймар не се понравиха на почитателите на „ Парк де Пренс “, които не скриха разочарованието си от най-скъпия състезател във футболната история сега.

Бразилецът наниза общо 4 попадения против Дижон, а след последния съдийски сигнал взе топката от дуела за спомен. Вместо обаче да се причисли към празненствата на сътрудниците си, Неймар се прибра незабавно в съблекалнята.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР