ЦСКА започна нова рубрика, в която ще се обърне внимание

...
ЦСКА започна нова рубрика, в която ще се обърне внимание
Коментари Харесай

ЦСКА представя треньорите от школата

ЦСКА стартира нова графа, в която ще се обърне внимание на треньорите в академията. Първият ментор, с който ни срещат " армейците ", е Християн Янев, който е треньор на набор 2017 година и на девойките на ЦСКА.

" Основните цели на тази възраст особено за деца набор 2017 година гледаме да изградим техните механически умения както също по този начин и ментални умения като дисциплинираност, предпочитание за подготовка, мотивация и, най-важното, което гледаме да изградим във всяко едно от децата в нашата академия е да бъдат най-много положителни хора ", показа Християн Янев.

" На първо място задачите, които се слагат на децата в тази възраст са, несъмнено, да са дисциплинирани, виновни, да знаят какво значи ЦСКА и да имат предпочитание за футбол ".

" Важно е да научим децата отвън терена да бъдат положителни хора, да бъдат образец за останалите деца към тях и да демонстрират на другите какво значи ЦСКА. ЦСКА е най-великият клуб в България, в който наложително би трябвало да има дисциплинираност, мотивация и в последна сметка, когато пораснат и станат огромни хора, да благодарят на школата, че ги е образовала и ги е научила на тези значими качества и полезности в живота ", прибавя треньорът.

" Да работиш в ЦСКА е сбъдната фантазия, особено за мен. От дребен обичам ЦСКА, от дребен животът ми се върти към клуба, тъй като знам, че това е най-великият клуб. Клубът, от който са излезнали най-великите български футболисти. За това се стремим тук да даваме образец на всички хора, с цел да знаят какво е ЦСКА и да обичат най-титулувания клуб в България ", приключва той.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР