Феновете на Левски организират нов протест в подкрепа на клуба.

...
Феновете на Левски организират нов протест в подкрепа на клуба.
Коментари Харесай

Фенове на Левски блокират София

Феновете на Левски провеждат нов митинг в поддръжка на клуба. Запалянковци са възнамерявали шествие от Народното събрание по жълтите павета, което ще доближи до Орлов мост. До момента присъединяване са декларирали стотици души. При предходния опит за митинг на " сините " пред Народното събрание се събраха по-малко от 50 индивида предходната седмица. Сега най-вероятно още веднъж на отдалеченост ще се държат тарторите на бранш " Б ", които бяха на среща при Бойко Борисов и там министър председателят им резна крилцата.

Напрежението на " Герена " ескалира след предложение от Валери Симеонов за промени в закона за хазарта. Те даже към този момент бяха признати на първо четене в Народното събрание. Ако бъдат признати дефинитивно това на процедура ще значи одържавяване на бизнеса с лотарийни билети на притежателя на " сините " Васил Божков. В момента се твърди, че той е задържан в ОАЕ и се чака екстрадицията му. Неяснотите обаче по проблема са доста. Независимо от това Божков разгласи, че, в случай че му лишават лотарийния бизнес, повече няма да може да устоя столичния гранд.

Шествието може да се сляе с митинга за оставката на държавното управление, който е проведен от придвижване " Възраждане ". Във фейсбук групата " Да защитим Президента на България " присъединяване до нощес бяха декларирали към 2000 души.

Двама почитатели на Левски са арестувани, откакто на основни места в София бяха разпънати транспаранти за съблюдаване на законите и изясненост към бъдещето на клуба. Те са били са разпитани и са освободени без повдигнати обвинявания. Транспарантите им са били иззети. Прибраните в Министерство на вътрешните работи не са част от водещите фракции на Левски, а митингите им са самосиндикални.

В същото време Левски завърши със загуба лагера в Турция, като падна от Олександрия (Укр) с 1:2. Двубоят беше генерална подготовка преди старта на сезона против ЦСКА-Сф на 15 февруари. Точен в Белек беше Станислав Костов (76), който вкара от дузпа, отсъдена за игра с ръка в наказателното поле на Тимур Стетсков. За коравите украинци се разписаха Артьом Ситоло (33) и Максим Задерака (60). Това е първо проваляне за столичани, които в Турция биха Пюник (Арм) с 3:2, Рапид В (Ав) с 2:1 и Узбекистан U19 с 4:1.

" Не дръзвам да кажа, че новите са се приспособили на 100%, би трябвало им повече време. Но се оправят, схващат какво си приказваме. Физически сме добре, само че тактически не мога да кажа. Не съм наясно с титулярния състав, напълно почтено го казвам”, призна треньорът Петър Хубчев. Той обясни, че повече входящи прехвърляния през зимата няма да има и разяснява по следния метод проблемите на управлението на: " Не знам и не желая и да знам. Не желая да разясня нищо. Не ме питайте повече по тази тематика. Резултатите и мачовете демонстрират какво се е случило ", добави Хубчев.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР