Феновете на Ицо Хазарта умряха от смях от последната му

...
Феновете на Ицо Хазарта умряха от смях от последната му
Коментари Харесай

Ицо Хазарта сподели таен чат

Феновете на Ицо Хазарта умряха от смях от последната му обява в обществената мрежа. Той показа невъобразим скришен чат, който не може да бъде подминат.

Хитовият реализатор е получил известията от балет " Нова ", които си разменили няколко реплики с момче, което желало неща, които предиздвикали девойките да се заловен за главата, а реакцията на Ицо е красноречива, написа Шоу Блиц.

Момичетата от балета получават много необичайно питане на тяхната формалната страница. Момче декларира, че не може да танцува и поради това става жертва на жестоки насмешки. Заради това и желае помощ от експерти.

От балета му декларират, че могат да му оказват помощ, само че би трябвало да е след няколко седмици, защото сега се приготвят за значим концерт. Напористият юноша не търпи отсрочване и декларира, че би трябвало да се е научил до старта на образователната година, защото е студент и не може да се излага по нощните заведения.

Все отново схваща заетостта на професионалните танцьорки и им насочва проект Б - да запишат видео, в което да му покажат по какъв начин да танцува на поп фиолк ритми, както и да му напишат указания.

Ицо Хазарта не се сдържа и сподели диалога на почитателите си, а мненията разкостиха младежа със сериозен проблем, който не знаем по какъв начин е претърпяла първите си студентски купони без указания за танци върху поп фолк ритми.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР