Феновете на Игри на волята се вълнуват от последните новини

...
Феновете на Игри на волята се вълнуват от последните новини
Коментари Харесай

Кои ще са водещите в новия сезон на Игри на волята

Феновете на " Игри на волята " се вълнуват от последните вести за рейтинговото шоу. Съдбата на шоуто висеше на косъм, само че в последна сметка продуцентите са решили да продължат поредицата и да зарадват феновете с нов сезон през есента.

Участниците са определени и са към този момент на терен край морския бряг. От през вчерашния ден стартираха фотосите на новия сезон, а от продукцията издадоха много любопитни детайлности, които в допълнение разпалиха любознанието на многохилядната зрителска публика.

Първите фрагменти още веднъж бяха снимани на едни от най красивите и магични места в България и по-точно - на българското Черноморие, наоколо до Царево. Предаването за четвърта поредна година дава обещание да прикове вниманието на феновете пред екрана, а познатите и трансформирали се в любимци на публиката водещи Димо Алексиев и Ралица Паскалева още веднъж ще направляват участниците в тежките им борби и връзките им по време на цялата игра.

Чаровната водеща Ралица има богат опит и извънредно добър усет в анализирането на държанието на участниците и човешките взаимоотношения. „ Този сезон подборът на участниците е свръхестествен. Бих споделила дори, че всичките са не-човеци или същински супер герои. Голяма част от тях са професионални спортисти и в действителния живот. Говорим за страхотна физическа подготовка и всички са мощно окуражени. Още на кастингите демонстрираха невероятна воля и физическа резистентност. Доста любопитно също по този начин е, че в случай че съберем всичките им медали от спортни надпревари, броя ще надвишава няколко хиляди и ще построим Айфеловата кула. Така че тази година конфликтите ще са впечатляващи, а битката за първото място и огромната премия ще е безмилостна и яростна “, показа водещата какво да чакат феновете тази есен.

„ Всички участници към този момент знаят за играта, готови са за всичко, което им следва и по тази причина чакам в действителност епични борби. Всяка година надграждаме и несъмнено този сезон сме подготвили нещо необикновено. Игрите са доста огромни, изпипани до последния подробност и несъмнено, направени по този начин, че да съумеят да затруднят невероятните ни участници. Много са сложни и комплицирани, изискват разнообразни умения, тъй че ще e ужасно да забележим по какъв начин ще се разгърне духът и волята им! Зад мен към този момент се приготвя и първата игра за сезона, с която те ще премерят сили още след броени минути на Арената. Очаквам тази година да надскочим всичко което сме посочили до момента, тъй като изненадите, които сме подготвили са доста забавни “, описа Димо пред камерите на „ Здравей, България “. Той е специалист по борбите и още веднъж ще разяснява провокациите на Арената.

„ Всяка година предаването става все по-интересно, а изненадите не стопират. Този сезон сме подготвили нещо ужасно, само че не мога да издам повече. Мога само да споделя, че борбите, които предстоят изискват големи старания, предпочитание за победа и единствено сложен състезател, които има тези качества ще завоюва играта “, добавя водещият.

„ Единствената изненада, която мога аз да издам са забележителните местоположения. Зрителите още веднъж ще видят едни извънредно красиви места по българското Черноморие, на които за нас е наслаждение да снимаме. Локациите, които сме подбрали, сигурно ще бъдат една от изненадите за тях “, разкрива повече елементи, на които феновете ще се насладят през есента Ралица Паскалева./show.blitz.bg
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР