Феновете на Барса си отдъхнаха. Звезда на испанския шампион Лионел

...
Феновете на Барса си отдъхнаха. Звезда на испанския шампион Лионел
Коментари Харесай

Меси започва тренировки

Феновете на Барса си отдъхнаха. Звезда на испанския първенец Лионел Меси е изцяло възобновен от травма на прасеца, поради която към този момент пропусна предсезонното турне в Съединени американски щати и мача от първия кръг на испанското състезание с Атлетик Билбао (0:1), заяви " AS ".
Очаква още от през днешния ден петкратният притежател на Златната топка да стартира тренировки с общата група на каталунците. Меси можеше да играе с Атлетик, само че старши треньорът Ернесто Валверде избра да не рискува здравето на най-хубавия си футболист. Без него, каталунците отстъпиха от баските с прелестен гол на ветерана Арис Адуриц в последните минути на конфликта.
В мача от втория кръг на Ла Лига с Бетис, Луис Суарес няма да може да влезе на терена заради травма, която получи точно против Билбао. Така против севилци Валверде най-вероятно ще заложи в предни позиции на Меси, Усман Дембеле и звездното попълнение досега Антоан Гризман. Сблъсъкът сред двата тима ще се играе на " Камп Ноу " в неделя от 22.00 часа наше време.
През предишния сезон Меси изигра 50 мача, в които вкара 51 гола и даде 22 асистенции.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР