Феновете на Arcane от Riot се наложи да чакат дълго

...
Феновете на Arcane от Riot се наложи да чакат дълго
Коментари Харесай

Героинята Vi от League of Legends пристига във Fortnite

Феновете на Arcane от Riot се наложи да чакат дълго преди да се появи вторият сезон на анимационната поредност. Появява се обаче опция да изиграете няколко мача във Fortnite с нов воин от сериала. Epic Games прибавя сестрата на Jinx - Vi - в магазина на battle royale играта. Желаещите могат да се снабдят с нейния костюм дружно с няколко тематични предмета.

За страдание Vi няма да се предлага с присъщите ѝ ръкавици Hextech. Вместо това Epic ще предложи чука на Warden Hammer, който съгласно компанията е " пожеланото оръжие на героинята ". Ако закупите скина посредством Arcane Vi Bundle, ще получите и радикалния екран за зареждане Piltover`s Finest.

Също по този начин, в случай че сте пропуснали опцията да си купите скина на Jinx при дебюта му през ноември, в този момент имате още една опция да го добавите към сбирката си. Epic разрешава още веднъж свалянето му с пакета Jinx Arcane.

Този тип партньорства сред другите игри станаха доста известни във Fortnite напоследък. Няколко пъти в месеца гостуват най-различни герои, тъй че можем да предположим – следва да забележим още доста герои от League of Legends занапред.

A тук ще намерите още!
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР