Фенове на Локомотив София поднесоха цветя на паметника на легендата

...
Фенове на Локомотив София поднесоха цветя на паметника на легендата
Коментари Харесай

Фенове на Локо София почетоха легендата Никола Котков

Фенове на Локомотив София сервираха цветя на паметника на легендата на клуба Никола Котков преди днешния мач с Арда от 20-ия кръг на Първа лига. Днес се навършват 85 години от рождението на огромния български футболист.


" Важно е да знаем и помним, да почитаме и да предаваме на тези след нас за тези преди нас, тъй като без минало, сегашното е празно и няма бъдеще. За да я има алено - черната магия зависи от всички нас. Днес почитаме огромното алено - момче с желязно сърце. 85 години от рождението на Никола Котков. И до момента в който живи сме легендата продължаваме ", обявиха последователите на " железничарите ".

Никола Котков е една от легендите на Локомотив София, където играе 12 сезона. След това за малко е част от ЖСК Славия, преди да премине в Левски през 1969 година Записва общо 322 мача в А група, в които бележи 163 гола. Футболист №1 на България за 1964 година В интервала сред 1962 и 1968 година изиграва 26 дуела и бележи 12 гола за националния тим на България. Участник на Световното състезание в Англия през 1966. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР