Фенките на Дани Петканов и Тото ги заляха със сърчица

...
Фенките на Дани Петканов и Тото ги заляха със сърчица
Коментари Харесай

Сашка ридае в Брадъра: Исках да оставя нещо на децата си, преди да ослепея напълно!

Фенките на Дани Петканов и Тото ги заляха със сърчица и хвалби. Симпатизантите и на двамата ги увериха, че те са техните любимци и ги виждат като спечелили в риалити формата. Алекс получи също доста положителни мнения и насърчаващи мнения.

Единствена Сашка Васева не получи това, което очевидно очакваше от задочната си среща със феновете. Въпреки позитивните мнения, съвсем всички, които се свързаха с нея, я укориха, че доста яде и би трябвало да следи фигурата си.

След като се върна при останалите, Сашка съобщи, че е доста смутена. " Явно по този начин са ме посочили - че непрестанно хапвам. Пък аз не хапвам по през целия ден. Мислех, че като вляза в този формат, ще дам още веднъж старт на кариерата си. А в този момент - какво? Май ще би трябвало да направя кулинарно предаване. Никой не ме обича! Никой! Ще си изям хонорара ", съобщи разочарованата Сашка.

" ВИП брат " беше последният ми късмет! Ще си остана една пееща стопанка... Хората не са приели сърцето ми. Пеенето ми е животът! Чакала съм доста години, с цел да се върна. Но очевидно мъжът ми е прав - той ми споделя: " Ти в никакъв случай няма да излезеш на сцената "... Това ми е последният късмет в живота - да пея на хората и да оставя нещо на тия деца, преди да ослепея изцяло... Мечтаех, имах проекти... Кой ще ме викне мен като не ме обичат хората? Нищо не може да се върне обратно ", занарежда Сашка.

" Изреченията ти би трябвало да бъдат това, което искаш да бъде. Трябва да си позитивна. Продължавам, а не спирам - това би трябвало да си казваш ", опита се да я успокои Тото.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР