Фазата на Пълнолуние, която този месец настъпва на 12-ти юли,

...
Фазата на Пълнолуние, която този месец настъпва на 12-ти юли,
Коментари Харесай

Пълнолунието краде до 50 мин от съня

Фазата на Пълнолуние, която този месец настава на 12-ти юли, е причина хората да спят с сред 25 и 50 минути по-малко. Това беше открито след шведско проучване, представено в Дейли мейл.

Проучването е извършено от научния екип на университета в Гьотеборг. В опитите Майкъл Смит и неговите сътрудници тествали съня на 47 души.

При опитите доброволците били оставено да спят в затъмнени стаи, като техните реакции били следени в продължение на 24 часа.

 Недоспиване

В края на изследването било открито, че Пълнолунието редуцира съня на дамите с 25 минути, а на мъжете – с до 50 минути. Точно в тази фаза на Луната доброволците посочили най-силна сензитивност към шумове и промени в средата, в която спят.

Майкъл Смит, който е началник на изследването, изяснява резултатът от проучването с биологичния часовник, който сме наследили от пещерните хора. Той показва, че предците ни били най-бдителни точно при Пълнолуние, като смятали, че през тази лунна фаза опасността от врагове нараства.

Пълнолунието тази събота попада в зодиакалния знак на Козирог, което ще облагодетелства дейностите, свързани с кариерата и реда.

Пълнолунието в Козирог подготвя към набелязване на цели, който да извършите с течение на времето. Фазата на Луната подсигурява позитивни резултати от желанията ви в този ден.

Тази събота би трябвало да бъдете по-сдържани, изпълнителни и дисциплинирани.

 Козирог

За да постигнете задачите си за деня, би трябвало да спестите изразяването на възприятията си с думи, а да ги покажете посредством дейности.

През деня би трябвало да запазите непоклатимост, работливост и организираност. Разчитайте най-вече на себе си, като избягвате прочувствените прекарвания.

На напред във времето са тематиките, които се свързват с професионалната реализация и фамилните обичаи, просперитета, възхода и края.

Пълнолунието е подобаващ интервал за изчистване на организма от отрови.

Фазата на Пълнолуние тази събота е едно от трите Суперлуния, които се чакат тази година. Тогава Луната ще е оптимално покрай Земята и в случай че няма доста облаци, можем да станем очевидци на неповторима небесна панорама.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР