Фаталният“ петък 13-ти тази година се оказва щастлив за любителите

...
Фаталният“ петък 13-ти тази година се оказва щастлив за любителите
Коментари Харесай

Новите флагмани на Samsung вече са в продажба в А1

„ Фаталният “ петък 13-ти тази година се оказва благополучен за феновете на високите технологии в България. Считано от 13 март, най-новите флагмани на Samsung – Galaxy S20, Galaxy S20+ и Galaxy S20 Ultra към този момент публично са в продажба в търговката мрежа на А1, както и в онлайн магазина на А1.bg.
Смартфоните от серията S20 привлякоха вниманието на феновете на новите технологии още на тържествената гала, на която бяха показани публично. S20, който е и най-компактният от трите модела, залага на 6,2-инчов екран, а S20+ - на 6,7-инчов. Миналогодишните модели бяха първите в фамилията на Galaxy, които разчитат на Dynamic AMOLED технологията за своите екрани.

През 2020 Samsung Galaxy S20 и S20+ издигат тази технология на ново равнище, защото са снабдени с най-модерните Dynamic AMOLED 2X екрани. Разликата сред двете решения е, че екраните на S20 серията поддържат още по-високо качество на картината, обещаващо плътност на цветовете и дълбочина, сравнима с тази, която се получава в киносалон.
На този декор Samsung Galaxy S20 Ultra се откроява с още по-големи размери. 6,9-инчовият екран, още веднъж Dynamic AMOLED 2X, кара това устройство да се отличава даже образно от останалите. Но не размерът, а камерата е нещото, което притегля най-силно вниманието в този флагман на Samsung.
Най-прецизният от трите обектива на главната камера има забележителните 108 мегапиксела. За съпоставяне – при S10+ обективите на тройната съществена камера са разпределени на правилото 12 + 12 + 16 мегапиксела. При S20 Ultra другите обективи са надлежно 108 + 48 + 12  мегапиксела. Към тях би трябвало да се добави и DepthVision датчикът. С тяхна помощ всеки може да се почувства като професионален фотограф.
Подобрената камера има значение освен за фотосите, само че и за видеоклиповете, които могат да се снимат с устройствата. S20 серията на Samsung поддържа 8К. Това е четири пъти по-висока резолюция от UHD и 16 пъти – oт HD. Дори движещите се обекти се снимат с кристално ясно качество, а цветовете са наситени и на практика неразлични с това, което се вижда онлайн.
Трите устройства са съвместими както с nano-SIM карта, по този начин и с новата eSIM технология, при която не се постанова потреблението на физическа карта. Първият и досега единствен оператор, който предлага eSIM е A1.

Цените на новите флагмани се резервират на равнищата от акцията за предварителни поръчки. При закупуването му с тарифен проект A1 One Unlimited 5XL, Samsung Galaxy S20 коства 49,99 лв. на месец или 1099,99 лв. в брой. Samsung Galaxy S20+ може да бъде закупен за 59,99 лв. на месец или за 1299,99 лв. в брой. Най-големият от трите модела, S20 Ultra, се предлага на цени, започващи от 85,99 лв. на месец в композиция с тарифен проект A1 One Unlimited 5XL или от 1869,99 лв. в брой още веднъж със същия проект.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР