Фамилия Трендафилови от Варна са новите посланици на кампанията на

...
Фамилия Трендафилови от Варна са новите посланици на кампанията на
Коментари Харесай

Представяме ви семейство Трендафилови от Варна, където лятото разцъфва в сладолед

Фамилия Трендафилови от Варна са новите посланици на акцията на Lidl „ Верига от обичани артикули на нашето семейство “. Габриела е публицист и икономист по обучение, а по предопределение кулинар. Заедно със брачна половинка си отглеждат дребната Ивет, която е на 2,6 години и е пакостницата у дома. Наскоро основават страница, където дружно с дребната готвят и показват разнообразни предписания. Изненадващо за възрастта си, Ивет готви с огромно предпочитание и хъс. Таткото Милен има забавна и динамична специалност, която практикува към този момент седем години - изпращач в морския бранш.
Задружни във всичко, което вършат, тримата държат на домашно приготвената храна и постоянно са дружно на трапезата. Имат Lidl наоколо, където с изключение на обичайните неща, всеки си има обичани артикули, само че споделят една обща обич - сладоледа Gelatelli.
 Кулинарен тур за ценители из Франция и Италия с Lidl Кулинарен тур за ценители из Франция и Италия с Lidl
Lidl предлага на феновете да опитват като шеф-готвачи в личната си кухня с предписания, повлияни от най-хубавите обичаи на Ф...

Семейството избира сладоледите на Lidl, тъй като има най-различни усети и типове, налични са и в комфортни опаковки – на съчка и в кутия. Ивет обича плодовите усети, Милен – по-здравословните, като този с черен шоколад, а Габриела със стафиди и ром.
Тяхно изобретение е комбинацията сред какаови бисквитки и сладолед с усет на пъпеш, която намират за извънредно приятна. Любимата им рецепта за мелба включва сладолед, разнородни, пресни плодове, сметана спрей, домакински топинг от манго, домашни вафлени фунийки и бисквитки, настърган черен школад, поръсени с кокосови стърготини за лукс и най-после клонче мента за идеален край.
Затова на тях и на всички останали фенове на сладоледа, Lidl предлага над 60 разнообразни усета сладолед Gelateli и Ballino. Налични са всички познати форми - на съчка или във фунийка, в кутия за шерване с околните и като торта и руло за празнични мотиви.
 LIDL отбелязва Световния ден на бирата със специфичен подарък за ценителите на истинския усет LIDL отбелязва Световния ден на бирата със специфичен подарък за ценителите на истинския усет
Световният ден на бирата се отбелязва всеки първи петък на месец август. Празникът на най-старата напитка в света, основана преди 4 хи...
А това лято семейство Трендафилови са изправени пред едно доста прелестно предизвикателство да пробват 11 нови типа сладолед. Сред тях са премиум сладолед с усет на мед и орех, макадамия, белгийски шоколад и солен карамел за постоянно експериментиращите, както и горещите оферти за сезона - сладолед фуния с усет на вишна, пресен пъпеш и сладолед с високо наличие на протеини за тези, които се грижат за стройната си фигура.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР