Фалшиви документи, подписани с електронния подпис на Лена Бориславова, са

...
Фалшиви документи, подписани с електронния подпис на Лена Бориславова, са
Коментари Харесай

Атанас Русев: С фалшиви документи, подписани от Бориславова, е сменен УС на Да запазим Корал

Фалшиви документи, подписани с електронния автограф на Лена Бориславова, са употребявани, с цел да се смени Управителният съвет на сдружението „ Да запазим Корал “. Това изясни пред бТВ ръководителят на сдружението Атанас Русев.

„ Попаднахме на тези обстоятелства, които извадихме от Агенцията по вписванията. Това са поредност от документи, които са подправени и всички тези подправени документи са вътре с фалшифицирани подписи и погрешно наличие. Всички тези документи са подписани с електронния автограф на Лена Бориславова и са входирани в Агенцията по вписванията, с цел да се смени Управителният съвет на сдружението „ Да запазим Корал “, на което аз съм ръководител “, изясни той.

„ Когато ни извикаха в ДАНС, там ни демонстрираха един документ. Бях учуден. Видях, че пълномощното е от мое име за Лена Бориславова и видях под него моя автограф подправен, заимствуван от специмена за подписи в Агенцията по вписванията. Дори си проличава. Бях учуден, когато прочетох името на Лена Бориславова “, съобщи Атанас Русев.

Той съобщи, че са подали сигнала до ДАНС през юли 2023 година Разследващият публицист от „ Бивол “ Асен Йорданов посочи, че те сами са отишли в ДАНС, а на се били викани.

„ След сигнала, който подадохме, ни извикаха в ДАНС, с цел да дадем показания. Това стана откакто сме подали сигнала. Бяхме трима индивида от сдружението. Сигналът беше за нещо непозволено, което се е случило. Става дума за подправени документи, само че в тези документи не бяхме видели пълномощие и така нататък Отидохме там през месец юли, демонстрираха ни набор от документи и започнаха да ни питат дали сме се подписвали или не под тези документи. Всички документи, които ни демонстрираха, там фигурираше моят подправен автограф “, изясни Атанас Русев.

Очаквайте детайлности.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР