Фалшив профил на големия Клинт Истууд в социалните мрежи излъга

...
Фалшив профил на големия Клинт Истууд в социалните мрежи излъга
Коментари Харесай

Измамник пусна голяма лъжа за Клинт Истууд

Фалшив профил на огромния Клинт Истууд в обществените мрежи излъга почитателите на артиста и режисьор, че той има намерение да се откаже от киното. До това се стигна, откакто консуматор на Туитър, имитиращ 91-годишната жива легенда на Холивуд, разгласява колаж с няколко фотоси на звездата.

Кадрите демонстрират по какъв начин е изглеждал Истууд през годините. Към тях има и текстово обръщение, което гласи: „ Мисля, че способността да остарееш грациозно е доста значим гений. Много е късно за мен. “

Именно тези думи накараха както почитатели, по този начин и даже някои медии оттатък Океана да предположат, че Истууд загатва за завършек на кариерата си. Редица почитатели се усъмниха обаче в достоверността на изказванието, а в причина за това се оказа точно напредналата възраст на все по този начин дейния режисьор.

„ Очевидно ще продължи да снима до момента в който може “, считат част от феновете му, до момента в който други акцентираха, че е невероятно филмовият доайен да е събрал едвам 80 000 лайкове в Туитър за две години.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР