ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Разцветът на Европа се дължи на Газпром!

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Каква е тази ария която " десницата " пее непрекъснато, че " Газпром " бил нерешителен снабдител? Е, момчета вие не сте били още родени, когато европейците започнаха да употребяват съветски газ!

Те в никакъв случай не стопираха без значение от разните интернационалните рецесии и напрежения. Това напомня Божидар Чеков във " Facebook "

Цялото икономическо развиване и надлежно благополучие на Европа бе осъществено с помощта на същия този " Газпром ", който се пробвате дискредитирате!

Оказа се обаче, че в този международен конфликт, дребна България не може да бъде неутрална. В края на краищата ние сме членове на два съюза, които видимо без народна власт не могат да дишат. Общото богатство е наша обичайната грижа. По-възрастните викаха преди време " Куба си! Янки само че! ". Сега противоположното, само че резултата е същия.

Американците нарекоха Путин агресор и ние го заклеймихме. Руснаците убиват цивилни, украинците отстраняват единствено униформени. Зеленски наложи на Европа да спре покупките от Русия и ние хукнахме да търсим демократи-доставчици. Започнахме от най-близкият до нас Ердоган.

Съгласи се индивидът да разтовари самотния американски танкер и прибави като бонус цялостен рейс с афгански емигранти. Какво се получава - един танкер един рейс? Семействата на починалите служители на реда ще си кажат мнението за този тип бартер.

Обърнахме се към Азербайджан с молба за спомагателни количества и затворихме очи пред азерската експанзия против Армения. Важното е да се отскубнем от лапите на Газпром. За народна власт ще приказваме в допълнение.

И пред нас се отвори нова опция. Джо Байдън изтича при саудитския престолонаследник Мохамед бен Салман да му извади от петата съветския енергиен бодил. Успех никакъв! Щом като Байдън не съумя, за какво пък ние да не си опитаме шанса? За народна власт няма дума да обелим. Ще премълчим и за войната в Йемен.

Изисква го националния ни интерес. Освен това, ние сме с преимущество пред американците, тъй като си имаме Движение за права и свободи, а те си нямат. Ако успеем да се договорим със саудитите, с помощта на религиозната ни приемливост, може и в Америка да се появи на избори някакво Движение за Права и Свободи.

Точно тогава, тези загубеняци от Риад вкараха в пандиза за 34 година британската студентка и тяхна сънародничка Салма Ал-Шехаб, върнала се на отмора в родината. Публикувала била горката в Twitter някакъв текст за правата на дамите.

Българското блуждаене за доставчици-демократи притежатели на изкопаеми енергийни източници припомня един анекдот за олигарх, подготвен да заплати главозамайваща сума против съответното наслаждение. Не си припомням дали е бил руснак или украинец, значимо е желанието му.

Пратили го другари в Париж на прочут адрес. Обяснил той на съдържателката желанието си - компаньонката да бъде друга от жена му. Да не е руса, да е под 20 години и по опция девствена. Съдържателката го изслушала търпеливо. След това дала един ключ и му показала коридора пред него. Олигархът се отправил в тази посока. Стигнал до една врата. Отключил я и излязъл на улицата.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР