ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Като ми пееш Станке ле, кой ли ми те слуша?!

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
В началото мислех, че има сюжет, тактика и цел. От през днешния ден ми излиза наяве, че сме в тресавище с крокодили, които са алергични на светлина. Масивната агитация против Слави от два месеца, за връзките му с една персона от преди 20 и повече години да вземем за пример, съумя да отклони вниманието от биографиите на „ разобличителите “ му и да отсрочи жизненоважните проблеми, които хлопат на вратата.

Това разяснява във " Facebook " Божидар Чеков.

" ИТН " събра голям брой, нови младежи.
Допуснаха се неточности в кастинга. Ситото се оказа продупчено.
Разбираемо е. Липсва им опит и първите триумфи ги замаяха. Не познавам Слави. Видян извън, той има качества на лидер, само че с цел да си политик, това не е задоволително.

Положителното мнение към партията му, което към момента съществува, се дължи на сравнението на имотното положение на тези нови политици от " ИТН " с останалите партии. Всички, като се изключи Има Такъв Народ, членове на обединението са издънки от порочния български преход.

Токсични останки от привидния конфликт СДС-БСП от времето на Иван Костов. Повечето от тях са взели участие в разграбването на страната и поделянето ѝ. Поради това момчетата на Слави им са бодил в очите. Никой от тях няма апартамент в „ Артекс “ с частен асансьор, родственици с хотели, къща за посетители или концесия за слънчеви паркове.

Не са били на хранилката на Сорос или Америка за България.
Всяка тяхна самодейност се заглушава с крясъци за връзки с Мафията. Връзки, които никой не потвърждава. Съд за клюка в България няма. Нито за компромати. Не му е пристигнало времето очевидно. То съд за крадци още няма, камо ли за лъжци. Тенденциозното размахване на фотоси от преди 20 години продължава с накриво пояснение на документи, щом те са предоставени от членове на Има Такъв Народ. Любимият на родните малките екрани анализатор – военачалник Атанасов Атанасов, дефинира обществения доклад на заслужаващият всеобщо почитание Гроздан Караджов, за очевидно търсене на пари!? Защото Караджов говорел за пари?

По логиката на генерала, думата „ пари “, не трябва да бъде употребена в бюджет, доклад или план тъй като се подразбирало – корупция!
След като парламентарния спор наподобява все по неразгадаем, погледите на огромна част от българското общество започнаха да гледат към Дондуков 2.

В настъпилата политическа бъркотия единственото избавление оставаше Румен Радев. Само той би могъл да предприеме дейности, които да служат за мост сред сегашното и бъдещето на България. Този мост обаче бе бомбардиран преди да бъде издигнат. Според едни създатели на компромати,
президентът и той бил подвластен от Мафията, съгласно други – от Кремъл.
Носител на факела на безпокойството от способността на Румен Радев да извади страната от безизходицата стана Станка Желева, чията единствена политическа заслуга е, че е щерка на татко си. В дълго изявление по Нова телевизия детската художничка дефинира президента като човек без политическа визия, маша на задкулисието, изпълняващ заповеди на Кремъл.

Станка подмина недоказаните компромати за Слави, прегръдката на Нинова с Кирил Петков, лъжите на военачалник Атанасов и политолозите. Десетгодишната френска стипендия обаче очевидно не е съумяла да възпита нашенката в почитание на интитуциите, преди всичко от които е президентската. На ценене на друго мнение с изключение на нейното.

Затова " факела " на Станка е влажен. Българското общество се въздържа от взимане на страна и с право. Това което вълнува хората на първо място е да не бъдат въвлечени във война. Румен Радев е задължен да слуша народа. Станка не!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР