ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Списъкът на Костадинов: В България се надига нещо черно и страшно

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Костадин Костадинов назова собствен сътрудник от друга партия „ дръвник “, след което мина в „ разпра “. Работата не е нито за смях, нито за насмешки. Тук се надига нещо ужасно, което България не заслужава, написа А. Андреев.

Според мен господин Костадинов е публично рисков. Ако Народното събрание смъкна имунитета му, господин Костадинов може да бъде съден най-малкото за засегнатост. При това днешната му парламентарна изява въобще не е изключение, в противен случай – тя хармонично се вписва в едно нападателно държание, което насажда у хората завист и ненавист и директно води към бъдещи насилия. Още преди няколко години пишещият тези редове беше набелязан като самостоятелна цел на такива насилия.

Кой е врагът?

Ето „ нежните “ редове, с които в блога си господин Костадинов уточни врага: " На уродливия мутант, роден от неуместната симбиоза сред културния марксизъм и демократичния фашизъм, явно не му остава доста време. " И по-нататък, персонално към създателя на този коментар: " Така че скоро ще пристигна моментът, в който на неговите чиновници и проводници у нас ще се наложи да заплащат за действията си. И най-после да не не помни – в този ред на мисли, Сандьо, ти ще си един от първите в листата, нали знаеш? ".

Правоприлагащите органи в Република България може би би трябвало да се заинтересуват от този лист, за чието битие уведомява самият Костадинов. Кои хора попадат в този лист? И каква орис им отрежда водачът на „ Възраждане “, когато неговата партия вероятно пристигна на власт? Тези въпроси би трябвало да се зададат освен от името на хората в листата, само че и поради ориста на демокрацията и правовата страна в България.

Има и други ужасяващи образци

Защото международната история дава редица ужасяващи образци за сходни описи, които един ден се трансформират в кървава действителност. Нека не изреждам всички. Един от относително по-пресните образци е обвързван с расистка организация в Съединени американски щати, която е известна със съкращението КК.

И дано не фейлетонизираме повече политическата роля на господин Костадин Костадинов, пришивайки му комичен прякор. Защото работата въобще не е нито за смях, нито за насмешки. Тук става дума за надигането на нещо черно и ужасно, което България не заслужава.

Този коментар показва персоналното мнение на създателя, което може да не съответствува с позициите на Българската редакция и на Дъждовни води като цяло.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР