ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Путин е военен престъпник

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Скоро ще стартират правосъдните борби за признание на някои от огромните съветски компании (или изобщо на Русия) във банкрут. Русия е отрязана от международните финансови пазари. Това, че Путин е заповядал да заплащат вместо в долари и евро в рубли въобще не взема решение казуса. Това е все едно да се влива някаква оцветена в алено течност в организма при преливане на кръв.

Путин ще аргументи големи вреди и човешки жертви освен в Украйна, само че и в Русия. Той наложи невиждана диктаторска цензура. Той ще желае жестоки правосъдни процеси и тежки присъди за всеки даже най-малък опозиционер, за всяко, даже мъничко противоречие. Путин е боен нарушител. Ето за какво, както непрекъснато върша извода, Путин и Украйна се надбягват във времето. Единствената съмнителна легитимност на Путин пред неизбежно идното да страда просто невиждано съветското общество, е да съкруши и унищожи Украйна.

В неговата душевен болна глава сега се съревновават лудо два вероятни краха:

-- финнасово-икономическият провал на Русия;

-- военно-политическият провал на Украйна.

Путин беснее и упорства пред военните – разрушавайте, убивайте, обстрелвайте, унищожавайте, превземайте, блокирайте, аз желая Украйна смазана и смачкана, разрушена и разнебитена, да пълзи и да моли за мир!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР