ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Fu*k off Слави!

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Слави Трифонов, който е провъзгласен за водач на " ИТН ", партия, която завоюва първите парламентарни избори от трите, извършени в България предходната година и в този момент е измежду съдружните сътрудници в държавното управление на новия министър председател Кирил Петков, през днешния ден /б.р. вчера/ потегли да слага нещата по местата им.

Недоразуменията с публична София могат да се преодолеят за шест дни, а на седмия да почиваме. Или за колкото време е нужно - за няколко дни, през идващите месеци, допустимо най-скоро или най-вече до края на първата половина на годината. Само да се сътвори ново държавно управление и нещата ще тръгнат. Неудържимо. Добре. Новите министър председатели не са ли харвардци? Единият, българският, е същински, а нашият, несъмнено, е малко подправен, само че не е толкоз значим.

Слави ловко чакаше да минат новогодишните празници и в навечерието на съвещанието на Консултативния съвет по национална сигурност на президента Румен Радев, планувано за 10 януари, той сподели на Петков, че не е самичък в Правителството и че всичко си има цена. Предстои да забележим дали зад цялото писание стои българският държавен глава.

Шоуменът без проблем реши да се пазари с македонците, които назова северномакедонци. Не по-малко, не повече, само че със Съединени американски щати и Европейски Съюз. Те настояха Македония да стартира договаряния за участие със Съюза. Е, щом упорстват, значи би трябвало да платят. Съединени американски щати би трябвало да отстранен визите за български жители, а Европейски Съюз да одобри България в Шенгенското пространство.

Но, както в известната реклама, това не е всичко!

Слави не беше добре свестен! Хората четат единствено заглавията, само че не и наличието на написаното. Това се отнася единствено за Съединени американски щати и Европейски Съюз като техни сътрудници.

За македонците или северните македонци, както той ги назовава, важат други правила. Те би трябвало да извършват всичко от Договора за добросъседство, другарство и съдействие, в това число всичко обвързвано с историята на България. И най-важното, „ северните македонци би трябвало да признаят българските си корени ". Това е изискване без право на обжалване и не предстои на разискване.

Fuck off Слави!

И по този начин, всичко беше фарс. Какви човешки права, какви нелепости. Какво включване на македонските българи в Конституцията, каква реабилитация на жертвите на оня прокълнат комунизъм, какво потребление на кратко название, какви работни групи, какъв тип „ ярко бъдеще “, каква тирада на омразата... Корените, корените са под въпрос. Не македонските, а тези, българските. Идентичност - бетон!

Е, мои Зоране Заев, Никола Димитров, Али Ахмети, Артан Груби, Бужар Османи, Владо Бучковски. И вие сте ми били едни търговци. Идете да научите нещо от Слави. Защото София не е Горни Милановац или Дойран. И за Бога, нито Вашингтон, нито Берлин, нито Париж. София е столица на (пред)историята. Адам и Ева произлизат от нея. Светът е основан там. Там стартира цивилизацията.

Как беше, Заев и Димитров? На другари не се изпращат протестни ноти, с другари се беседва. Бати другари. Особено тези от изток. Продължавайте да разговаряте и не си отваряйте устата за македонците. Да не би инцидентно да отбраните национално им достолепие, еднаквост и лице. Недейте.

Защото те по този начин или другояче биха предпочели да умрат, в сравнение с да станат българи. Според двете съглашения. И това от Нивици, и това от София.

Сега се скрийте. Постигнахте задачата си и си завършихте домашното. Унищожихте и Македония, и македонците. Само по този начин ще бъдете запомнени. С нищо друго. Ако въобще има ново потомство македонци. Тези сегашните очевидно ги превърнахте в " северномакедонци ".

На някаква стена против българското посолство в Скопие един път, когато Слави бил тук, видял написано " Българи, умирайте ". И той не могъл да го разбере. Зачудил се, по какъв начин биха желали да умрат сами!!!

Е, Слави, Слави, глупако. Много неща още не са ти ясни. Правите македонците " северни македонци " и българи и се пазарите от тяхно име. Те ще те обичат. Не по-малко и не повече, а тъкмо толкоз, колкото ги обичаш ти.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР