ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Сега разбрахте ли от какво се отървахме?

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
По Коледа може и да стават чудеса, само че след Нова година наглостта и нелепостта продължиха да се вихрят с нормалния си обсег.

" Не знаех по какъв начин е решено ГЕРБ да предложи мораториум върху цените на тока, парното и водата ". Това съобщи някогашният енергиен министър и народен представител от ГЕРБ Делян Добрев.

Онзи същият, който преди време самичък и без изтезания призна, че към този момент е " политически мъртвец ". Не знаел?! Ти да видиш.... Да не би да са изолирали клетия адаш на другия Делян - " магнитния "?! Нали сякаш " не си го даваме Делян ", както споделяше озлочестената от водача си някогашна председателка на Народното събрание, когато щяха да го гонят от Народното събрание.

Глупости на търкалета, несъмнено. Мораториумът бил доста малоумен. Той, Делян, не бил дал своя вот в поддръжка на този мораториум. Кума Лиса била отговорна. Пардон - Десислава Атанасова, шефката на ПГ на ГЕРБ. Тя направила това, което желали ръководещите. И като изтече калпавият мораториум, щели да се заплащат лихви.

Ами за какво го предложихте тогава, щом сте знаели, че може да навреди на хората, резонно попитаха от студиото на NOVA. Ми те за какво го одобриха - отговори " бездомният " наследник на партията.

Сега разбирате ли, скъпи другари, от какви загрижени за добруването му управници се отърва народът ни. Вярно, че не стана " с 200 " и смяната занапред няма да настава " с 200 ", само че в случай че усетите носталгия по " ерата Борисов ", казусът в действителност ще е сериозен и общ.

П.П. Извън подозрение е, че да те подхлъзне Десислава Атанасова не е добър отзив, само че дано новите още веднъж употребяват един от последните си жокери-оправдания - неопитността.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР