ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Много глупаво, ДПС. И безотговорно

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
С натрапчивият си интерес към балотажа на президентските избори Движение за права и свободи вършат неоценимо непоискано положително на Румен Радев и " Продължаваме промяната ".

С предизвестеното проваляне на " претендента " им обезпечават " популистки " родолюбив летящ старт за новите управници и втория мандат на актуалният президент. Които ще се тупат в гърдите, че като се изключи че са прогонили Борисов от властта, са защитили и българщината от намесата на непозната страна в изборния развой у нас.

Хорото сред Дондуков 1 и 2 ще е общо. Движение за права и свободи обезпечава съспенс а-ла " Време разделно " и " Капитан Петко Войвода ". Академик Антон Дончев също го означи.

Защо ни е нужно всичко това, по дяволите?!

Вместо да се радват на чудесния си резултат от парламентарните избори, изкован с общителното подпомагане на наивниците, трансформирали Избирателния закон, от Движение за права и свободи запретнаха ръкави да пълнят кацата без дъно на ГЕРБ.

И до каква степен го докарахме - да си привикваме взаимно посланиците с Турция.

Да ги пита човек за какво. Герджиков ли ще пази хората им от правораздаване? Репутацията на Делян Пеевски ли ще брани? Та тя е срината към този момент на интернационално равнище. Много им е комплицирана схемата. И наивна. А наивитетът е последното, в което до неотдавна можеха да бъдат упреквани хората на Ахмед Доган.

Как си го показват това? Ректорът първо да победи Радев на балотажа, след което по някакъв метод да се спъне съставянето на постоянен кабинет от спечелилите в изборите. Герджиков да назначи служебно държавно управление с съответстващ на себе си министър председател, а-ла Близнашки. Съдебната система да си остане такава, каквато я познаваме, Гешев да си кара умерено по неговия метод, както в ерата Борисов и да се приготви връщането на Трикратния.

Много неуместно, Движение за права и свободи - не ви отива. И безпределно безконтролно.

Бел.ред.
Първите по смъртност в света са последни по изборна интензивност.
Ние, българите .
Наистина ли не ни пука по какъв начин ще продължим напред?!
Ще оставим ли твърдите партийни ядра на статуквото и гласовете от прилежаща страна да решат и тези избори?!
Да излезем в неделя и да гласуваме всеобщо!

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР