ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Властелинът на предателствата

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Румен Радев е доста добър в едно - да отглежда предатели и да предава тези, които го поддържат.

Корнелия Нинова, която извади ген.Румен Радев от пенсионерския спортен екип и от седенките в кварталната механа в ЖК “Дружба”, беше предадена на първо време от Иво Христов, шеф на кабинета на президента Радев и от Елена Йончева, прессекретар на президента Радев. И двамата, макар съпротивата от управителни дейци на партията, Корнелия Нинова ги направи евродепутати с имунитет и големи заплати. Най-напред започнаха да я обстрелват от Брюксел, а от през вчерашния ден към този момент ѝ желаят оставката. Хра̀ни куче да те лае!

Президентът Радев, употребявайки вътрешнопартийната съпротива, на първо време не разреши на Корнелия Нинова да поддържа проекто-кабинета на Слави Трифонов, а по-сетне не направи безусловно нищо за реализирането на мандата на Българска социалистическа партия в 46-я парламент. Знам за тези интриги от самата Корнелия, разказвала съм ги в “Дискусионно студио” на Стоян Иванов и пред Ивелин Николов по телевизия СКАТ.

Президентът Радев, повдигнат от Българска социалистическа партия за първия мандат, сътвори своя подчинена партия преди изборите за втория мандат. “Продължаваме промяната” изсмука хиляди гласове на трите партии и обединения, които първи го поддържаха за втория мандат и ревниво го защитаваха: Българска социалистическа партия, “Има подобен народ” и “Изправи се БГ!Ние идваме”!

Президентът Радев излъга Слави Трифонов и той не направи всичко допустимо за сформиране на държавно управление с мандата на “Има подобен народ”. Президентът Радев излъга Христо Иванов и Мая Манолова, че ще избере Демократична България или Има Такъв Народ за третия мандат в 46-я парламент. Целта на президента беше неговият длъжностен кабинет и полицейската бухалка Бойко Рашков да колят-и-бесят до изборите през ноември.

Ако аз бях на мястото на Корнелия Нинова и Слави Трифонов, щях да прикани ясно и изрично последователите си да не гласоподават за Румен Радев на балотажа. И да откажа ясно и изрично поддръжка на Кирил Петков за парламентарна коалиция за поддръжка на държавно управление на “Продължаваме промяната”.

Не знам тези двамата дали имат темперамент и храброст да сторят това.

Христо Иванов подаде оставка, Корнелия Нинова подаде оставка, на Мая Манолова и Татяна Дончева електоратът им подаде оставка. Сега наред е Слави Трифонов да подаде оставка, с цел да се трансформира синьо-червеният спектакъл на парадокса в чалга кабаре.

Бел.ред.
Първите по смъртност в света са последни по изборна интензивност.
Ние, българите .
Наистина ли не ни пука по какъв начин ще продължим напред?!
Ще оставим ли твърдите партийни ядра на статуквото и гласовете от прилежаща страна да решат и тези избори?!
Да излезем в неделя и да гласуваме всеобщо!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР