ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Илиян Василев: Каква е разликата между Борисов и Радев?!

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Коментар на енергийния специалист Илиян Василев:

Това към този момент е скандално. Ръководството на Булгаргаз, което бе назначено от ГЕРБ и Движение за права и свободи и се намира под персоналната защита на Румен Радев и служебното държавно управление, редовно, настойчиво и съзнателно саботира вноса на азерски газ. По преди малко излезли данни на азерския държавен митнически комитет, за първите девет месеца на годината, откакто в края на декември по искане на Булгаргаз бяха понижени количествата газ до нищожните 225 милиона кубически метра, се оказва, че действително сме взели...... 166 милиона кубически метра!?! Тоест за месец август сме купили единствено 16 милиона кубически метра, макар че междинната цена е единствено 153 $ за хиляда кубически метра при 795 $ за съветския газ.

Това е освен бойкот в интерес на Газпром /там доставките са увеличени с 52 %?!/. Това е закононарушение, изключително на фона на желаното нарастване до 106.96 лв. за МВтч за месец ноември, което по всичко наподобява ще бъде доста надвишено. И ще сложи хиляди компании и консуматори пред действителната опция в центъра на пандемията/чумата да останат без работа и приходи.

Всичко това става със знанието и бездействието на президент и длъжностен министър председател. Уведомени са, знаят и не подхващат нищо. Дори пазят Николай Павлов. Щетите се правят оценка /като разлика в цените сред азерския и съветския газ/ на над 500 милиона лв.?!? Данък взаимозависимост от Русия.

Приказките приказки. От Евангелието на Матей: " Пазете се от лъжливите пророци, които дохождат при вас с овчи облекла, а от вътрешната страна са вълци грабители ".

" От плодовете им ще ги познаете. Бере ли се грозде от тръни, или смокини от репеи? "

И запитвам каква е разликата сред Борисов и Радев?!

Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 година ще е неповторим ден, когато ти ще гласуваш по едно и също време за съответен човек (мажоритарен избор на президент) и за лист от хора (подбрани от и правилни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР