ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Феновете на Продължаваме промяната не дават пет пари за гражданството на Петков

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Симпатизантите на " Продължаваме промяната " и персонално на Кирил Петков по никакъв метод няма да ревизират възприятията си, даже в случай че се окаже, че някогашният стопански министър е нарушил конституцията. Основния закон на страната, дублирам, главния закон на страната, както се показваше един изпарил се в пространството мераклия за власт.

Нещо повече - фактът, че гешевата спецпрокуратура се зае със случая с двойното поданство на Петков, го направи още по-симпатичен на почитателите му. Тази роля на жертва и страдалец може единствено да добави към рейтинга на политическата мощ. Спомнете си какво стана с рейтинга на Радев, когато гешевите хора нахлуха в Президентството.

Човекът не е умъртвил, не е откраднал. Може да е поизлъгал или попремълчал малко, само че никой не е потърпевш от това. Законът, пък бил той и главният, не усеща нищо, даже да е нарушен - няма да се разсърди. Пък и знамение огромно, че Кирчо имал двойно поданство като министър. Канада е велика страна. Там да не са прокажени, че ще вършим проблем от това. Светът от дълго време е световно село, стига сме се формализирали.

Така разсъждават феновете на Петков. И тъкмо по този начин ще стане, в случай че любимецът им бъде отхвърлен от двете листи на " Продължаваме промяната ", които оглавява. Това единствено ще добави към изборния резултат на новия план, тъй като още колебаещи се ще го предпочетат, омерзени от превръщането на Петков в цел на прокуратурата.

Той ще стои отсрани и ще се усмихва чаровно и с лека горест, а те ще се сещат по какъв начин ланшните митинги не съумяха да смъкват Иван Гешев. И през днешния ден още веднъж ГЕРБ е първа политическа мощ, а основният прокурор си е същият. И няма никакво значение, че това ѝ е работата на прокуратурата - да ревизира сигнали. В случая - безусловно никакво.

Така, откакто Иван Гешев се оказа водещият фактор в експлоадирането на митингите предходната година, които в последна сметка доведоха до отстраняването на Борисов от властта, прокуратурата може още повече да отдалечи някогашния министър председател от нея, ровейки в поданството на новия любим на народа.

Ако пък депутатският имунитет на Петков бъде лишен след старта на новия парламент, от страдалец непосредствено ще го трансфорат във великомъченик.

Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 година ще е неповторим ден, когато ти ще гласуваш по едно и също време за съответен човек (мажоритарен избор на президент) и за лист от хора (подбрани от и правилни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР