ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Кой кого вози?

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Има Такъв Народ позволиха неточности, само че те са нови в политиката и бяха сюрпризирани от двумесечния " барабанен огън " против тях, от страна на " опитните " политици. Този факт демонстрира от единствено себе си, че Има Такъв Народ са най-голямата опасност за статуквото. Защо? По простата причина, че не са получавали пари от непознати фондации, не са употребили държавни средства и облаги. Не са били на курсове при Сорос. Не познават интригите, разиграващи се нормално в кулисите на властта. Между тях има красиви и по-малко красиви. Много интелигентни, само че и самоуки. Едно е несъмнено, претенциите им са доста по-скромни от всички техни сътрудници и съперници.

Бие на очи, че новопристигналите в политиката Кирил Петков и компания незабавно нападнаха точно Има Такъв Народ. След това се оповестиха за " центриска " политическа мощ, подготвена да " приказва с всички ". Не е надалеч времето, когато партиите на митинга се нахвърлиха върху Слави и неговата партия, че са съгласно Движение за права и свободи, че договарят с Българска социалистическа партия, че работят за ГЕРБ. Нито едно от тези изказвания не бе доказано. Днес никой не упреква Кирил Петков, че отваря вратите си за разговор с " всички ". Не единствено това, кречеталото Мая даже му се предлага. Само слепец не може да види, че колкото и да тръбят, че са с нов морал, правила и условия, Кирил и неговите хора, подавайки ръка на " всички ", канят на трапезата интригантите, службогонците и нагаждачите, които мечтаят за пенсия в Народното събрание!

За съответна битка против феодалната власт на ГЕРБ - нито дума! И колкото повече обстановката наподобява объркана и цялостна с незнайни, едно е ясно - Има Такъв Народ с всичките недостатъци и неточности е огледало на обраното и излъгано българско общество. Срещу огледало, колкото и да плюваш, не можеш да промениш нищо.

" ИТН " е дълготраен политически факт. Той не е " план " на никого. Появата им е спонтанна, заредена с гнева на елементарните хора. Тактиката и тактиката са науки, които не познават, само че ще ги научат. Никой не се е родил с тапия. Няма подозрение, че с времето фрагментите ще се подобрят. Ще се появат и нови. Каквито и старания да вършат платените политолози с цел да умаловажат въздействието на Има Такъв Народ, поддръжката към тях няма да спре.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР