ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Лошият терен изравнява силите

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Помните ли по какъв начин Борисов закри НОЩ? Счупи си играчката като злобно дете, с цел да не си играят с нея другите деца. И най-много да не му го закрият, тъй като си тръгваше от властта. А идващите бяха дали ясни индикации, че нямат потребност от този щаб. Облъчвани година от медийно внимание някогашните членове на щаба се " дефинираха " партийно и потеглиха да си дирят шанса в политиката.

Костадин Ангелов пристана на ГЕРБ, Симидчиев избра " Демократична българия ", Чорбанов се спря на " ИТН ", а сякаш социалистът Кантарджиев потегли по предизборни срещи с ГЕРБ и при всеки комфортен случай пробва да громи дейностите на палача си, който го пенсионира.

Главният здравен контрольор Ангел Кунчев обаче не залитна демонстративно към някоя партия и с тази позиция съумя да остане обвързван със здравната власт и при служебния кабинет.

Кунчев сервира през вчерашния ден концепциите си за ограничения за държанието на жителите и бизнеса през актуалната четвърта вълна. Те меко казано бяха признати с смут. Той е свободен електрон и може да предлага каквото си желае. Отговорността за крайното решение ще носят здравният министър и министър председателят. А гневът на хората, с изключение на по тях, ще удари по натурален път и по архитекта на кабинета - президента Румен Радев.

Както се обрисува, предизборната акция за президентския избор ще бъде в разгара на новата вълна от епидемията, а ограниченията към този момент ще бъдат наложени. И в случай че те бъдат гласувани в актуалният им фрапантен вид, а даже и в по-мека форма, щабът на Радев ще има всички учредения да е обезпокоен за крайния резултат от изборите, та даже единствено Цвета Кирилова да му излезе отсреща. Протестите на съсловията ще пометат предизборните прояви, Борисов ще сипе хейт и подбив по селата, а страхът от заразяване още веднъж ще удари по изборната интензивност, както през април.

Както се споделя във футбола - неприятният терен изравнява силите. А вредата е за любимеца.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР