ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Който не е ял попарата на Иван Костов ...

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Който не е ял попарата на първите 10 години от прехода наподобява на зелен до нелепост младенец. Може да му се разправят медени приказки, ще има вяра и още по какъв начин. Точно на това разчита Иван Костов, бивш министър председател от Обединените демократични сили. Днес са препечатали неговото 20 минутно дуднене в народен ефир, все едно са светите скрижали от Синай. Само дето нищо свято няма в тях, единствено низък политически хейт!

Това разяснява във " Facebook " Юлиана Методиева.

За по-малко от 5 дни светите демократи от последните дни сатанизираха Станислав Трифонов. Този жанр е роден от Димитър Коруджиев, първия светец на централния офис на Съюз на демократичните сили от ул. Раковски 134. Коруджиев е душеприказчик на Иван Костов. От името на регулатора Съвет за електронни медии писателят прокле предаването „ Хъшове ", а персонално Трифонов назова „ дявол “. Младата тогава аудитория не разбра изключително демократично ли е това или не. Беше привикнала на гръмовержците от Централен комитет на Българска комунистическа партия. А си тръгнал да приказваш наобратно, а партията ти скрива шапката.

„ Хъшове “ си беше чиста проба скандал за Костов и Надежда Михайлова/Красивото Наде/. Съдържаше монтаж, в който министър председателят краде часовника на Хелмут Кол и видеоскеч, в който Надежда Михайлова “танцува с кол”. В резултат на сатиричната смелост на Слави Трифонов беше и глобата. Изгониха го от парадайса на Българска национална телевизия със съдействието и на тогавашния общоприет шеф Иван Попйорданов, прочут чаровник.
Часове след тая кланица, имаше конференция. За първи път беше оповестена заплаха за свободата на словото поради първата брутална цензура на второто ни демократично държавно управление. Винаги има първи неща...

От 1998 година Иван Костов намрази за цялостен живот Слави Трифонов. Така го намрази, че цели две години екипът на „ Хъшове “ се скита немили- недраги по изби. За малко Слави да подпише контракт със „ Сълза и смях “, само че пристигна един от другите свети демократи, режисьорът Бойко Богданов. Той го разкара със седесарски жар в очите. Пада му се на Слави, който безсрамно се подигра на свещените крави. Е, най-после шоуто откри кей в кабеларката Тв 7, та до 2000. Добре, че започва частната бТВ.

Омразата е неизчерпаем запас за злотворство. И от едната и въпреки това, Слави Трифонов и Иван Костов се ненавиждат като две дами. Само дето не си скубят косите. Предпочитат да трансформират тъмната си сила в шоу стратегии и изявленията за " хибридния режим на българската политическа система ". Голям смях е когато гледаш тези две поостарели момчета по какъв начин вкарват публиката в някакви сюжети за бъднините на нацията. Като се изчегъртат приказките за тези съдбини, ще щръкнат скелетите на персоналните вражди. В България, споделяше един интелигентен човек, всичко е персонално.

* Заглавието е на ФАКТИ
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР