ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Попарата на Мая

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Дойде ред и на Николай Хаджигенов да сърба " попарата " на кюстендилката. Адвокатът дружно с неговите ортаци от " Отровното трио " със забавяне схванаха, че са били прекомерно наивни, като са приели Мая да се присламчи към тях. Шило като нея в торба не стои! Питайте за сведение Корнелия Нинова.

Първи се усети проф. Минеков и направи бързо крачка в страни. Жаждата за власт, която прелива в очите на Манолова, няма нищо общо с доброжелателния взор на неговите студентки. Появата на Татяна Дончева, с която никой от триото не би отишъл в дискотека, разколеба радикално и Бабикян. Ако се опита да приложи скромния си политически опит за мятане на " прахуляк в очите ", може единствено да си вземе белята.

И Хаджигенов остана самичък. Не е неналичието на високоговорителя, с който ръководеше митингите, причина за проблемите му. Симпатичният юрист не планува, че всички минали през школата на БКП/БСП са подготвени да изядат с парцалите всеки, който им се изпречи по пътя за власт.

Дори да извади още веднъж високоговорителя и да вика с всичка мощ " аз съм почтен и споделям това което мисля " - никой няма да го чуе. " Кьорав карти не играе! ", приятелю.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР