ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Бойко Борисов е нещо като Бай Тошо на ЕС

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Дебат ли бе да го опишеш? Не. Затова, единствено с тиренца. - Все отново, все пак, Европейски Съюз леко обръща палачинката. Тия са мудни там. Тия постепенно обръщат палачинка. Тия там не са като Сачева, дето за нула време обръща палачинка. И не забравяйте, че по кое време Баце си е развявал тумбака по Брюксел, половината от тия още не са си били взели матурите. Бойко Борисов е нещо като Бай Тошо на Европейски Съюз - от пъклен доста време козирува там.

- Тоя спор можеше да го води и Валери Божинов.

- Ако искаш да си пълноправен сътрудник с някого, не очаквай той да ти бъде и майка.

Вярвам, че страната ни навлиза в стадий на здравословно преосмисляне на позицията си в Европейски Съюз. И от " хулиганчето от периферията " би трябвало да се превърнем в " пича от Балканите ". " Аполо от Болкан ", както беше написал преди доста години Нойзи за един босненски модел, който беше измежду най-известните мъжки модели в света. Това е от времето, когато Нойзи още си беше Нойзи, а не сянка на Нойзи.

- Ако желаете да станете важен европейски политик, научете следните словосъчетания: " демонстрирам угриженост ", " възходяща паника ", " проследявам деликатно ", " полезностите на Съюза ", " кардинална политика ".

Това е безусловно задоволително, с цел да си докарвате по едни десетина хиляди евра, да си живеете супер и горе-долу да чукате проститутки в Брюксел - сърцето на Европа, дето се вика.

- Манфред Вебер най-вероятно си докарва повече от десетина хиляди евра.

- Трябва преди всичко да се оправим сами.

Така че, не се отпускайте, ей.
#Оставка за мутрите, а на вас - лека нощ.

Автор: Мартин Димитров



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР