ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Политически развод на дебили

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Потресаващият разсъдък на първия държавен и партиен началник роди ново умотворение, което шокира. Разбирам, че те с Цветанов доста са се обичали и са се взели, имали са двадесетгодишен брак, само че са се развели. Дотук добре. Но Онуй продължава с асоциациите - при него били останали децата /тоест ГЕРБ, народа, дебилите? - кой точно/, а Цветанов си имал ново семейство /САЩ?/.

И тъй като съм си професионално повредена, да разясня един политически бракоразвод: не излиза наяве чия е виновността за разпада на брака по обич или сметка - дали Цветанов е изневерил или Борисов, дали е несходство в характерите или единият си е хвърлял мръсните чорапи на всички места, а пък другият не го е понесъл...направо си представям двамката в едно семейство, така и така политически се потвърдиха като цялостни долни леви амбриажи.

Да продължа с разсъжденията - откакто децата са останали при Борисов /тук да вметна, че в случай че има такива двама родители, съдът от едното страдание и след мнение на обществените би им ги лишил децата, тъй като са дебили и не могат да дават отговор за тях/, то значи ли, че Цветанов заплаща прехрана за децата, останали при Борисов и в какво се показва тя - електорална поддръжка, бъдеща коалиция, груби финикийски знаци, търговия с въздействие? Интересно дали децата са пишман-членовете на ГЕРБ, които с оглед менталното си положение изискват профилирани грижи, или пък самата партия?! Или пък ние? Макар и избирам да съм цялостно сираче пред подобен родител /№ 1 или № 2 не разбрах, но то в днешните джендърски времена смееш ли и да питаш/.

Новото семейство на Цветанов очевидно стартира с огромна обич със Съединени американски щати. И Движение за права и свободи, несъмнено. Само да не се окаже, че вторият на някогашния втори на ГЕРБ, е първи на едно друго място и просто минават едни пари.

И тук към този момент стартирам да обмислям като гражданин на Перник – и винкел им е малко!

Автор: Елена Гунчева
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР