ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Акция Сапунени балончета

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Днес денят е прекрасен, птичките пеят, в София не е толкоз горещо, основният прокурор пребори престъпността и приказва с една дама, чийто автомобил бил блъснат два пъти без причина. Не подценявам тъгата на майката, чието 10-месечно дете било в колата, в противен случай, веселя се, че ще спечелва правдивост.

Също по този начин – съмнителните розови бутилки със сапунена течност, които са причина за случването на по този начин опаснитe за обществото сапунени балончета, евентуално най-сетне ще бъдат отстранени от веригата „ Хиполенд “. Надявам се смелите държавни чиновници от Национална агенция за приходите да спомогнат за приключването оттова на дъвките, които вършат изключително огромни балончета и могат да бъдат извънредно рискови, сигнализират представители на моралната полиция най-малко в количествата на течовете персонални данни от същата организация. Нужно е да споменем и лопатките и греблата, които единствено видимо служат за игра в пясъка, в действителност те несмущаемо биха могли да бъдат употребявани за поддържане на домашни мушкатови растения. Няма да загатвам даже ученическите раници с Елза, Трансформърс или Пепа Пиг, които могат да бъдат потребни за преместване и дистрибуция на субстанции като бира и портокалов сок с късчета плод.

От друга страна, нещо извънредно се случи с нашето здравно министерство. В опит да го компрометира някои изпрати имейл адрес до голям брой български жители, в който се показва за самото Министерство на здравеопазването и споделя, изтъквам: „ Ние, Министерството на здравеопазването на България, в съдействие с държавното управление на България, желаеме гратис да разпределим гратис маски за лице, респиратори, тестващи машини и друга защитна екипировка covid-19 на всички български регистрирани компании, координирани от Централния съвет на Здравни райони. Попълнете приложената форма и се уверете, че точният брой чиновници и адресът на компанията са написани на този формуляр “. За благополучие обаче се колебая доста български жители да са се хванали на тази машинация, тъй като какъв брой от тях ли пък имат вяра, че министерството ще им даде нещо гратис?

Този случай с това подправено писмо ме накара да се замисля по какъв начин би звучало подправено известие, което се изпраща от името на Борисов. Вероятно в него би се казвало: „ Склонен съм да чуя протестиращите, да преговаряме и в случай че не открием дружно решение – да подам оставката си “. Не дръзвам да си го помислям обаче, да не стане по този начин, че да се окажа неприятен оракул и по-късно да ни се постанова да си търсим нов Премиер Слънце.

В информация на Министерството на здравеопазването написа, че ГДБОП към този момент са известени за злоупотребата с подправения имейл и съм сигурна, че няма да се разреши никаква подправена информация да се свърза в българските институции. Освен в случай че от Народното събрание сами не разпространят подправена вест, както заместник-председателят на Европейския парламент и член на групата, която провежда чуване на България предишния петък Катарина Барли твърди, че са създали.

По този мотив през днешния ден с офиса на госпожа Барли имахме връзка по имейл, препратиха ми информацията, която групата разгласява малко по-рано през днешния ден - нищо, което не беше ясно след кореспонденцията ми от по-рано през седмицата с ръководителя на групата, която изслуша българските представители, само че въпреки всичко напълно публично потвърдиха, че чуването е напълно проведено от тях, по персонална самодейност на DRFMG, а не както оповестиха от пресцентъра на основния прокурор – по негово искане.

Та, по този начин другари, приятни почивни дни. И аз като госпожа новия министър на правораздаването „ желая да благодаря за оказаното ми наслаждение “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР