ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

С атентат и преврат не става. На Бойко му остана Конституцията

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Не съдете сурово господин Борисов, че протяга ръка на Конституцията. От немай-къде го прави. Ако беше разиграл атентат против себе си, нямаше да му повярват. Нали един път към този момент го " поръчва " Ахмед Доган. Пък и като познаваме хората му, току-виж станат отличници тъкмо по другарски огън. Ако пък беше разиграл опит за прелом, неговите можеха и да трансформират сюжета в придвижване и да го изритат при хората от палатките. Един Томислав Дончев примерно, който редува блажено примирие и неочаквана експанзия в изрече. Същият, апетитен за интелектуалния пик на ГЕРБ, още не може да одобри, че Борисов уточни " Майката на нацията " вместо него за президентските избори. Сега Томислав щеше да е президент, а Фейсбук-активистите щяха да проучват постовете и тоалетите на брачната половинка му.

Ми, това му остана на Борисов - Конституцията.

Отпускарят основен прокурор изненадващо се задейства около нещастието в каварненското село и на собствен ред реши да напомни, че прокуратурата от дълго време е предложила законодателни ограничения за дрифтенето. Нямаше по какъв начин и Гешев да употребява понижението около конституцията. Тя се и за Бойко. При случая в селото пък май се оказа, че не ставало дума тъкмо за дрифтене и Гешев ще би трябвало да плюнчи молива за друга тактика, с която да потвърждава непреодолимата потребност на народа тъкмо от него. Иначе, признавам, един Закон за дрифтенето щеше да изстреля Гешев, в случай че не в Космоса, то най-малко в долните пластове на стратосферата.

Няма спънка пред машинното гласоподаване, обявиха бодро от ГЕРБ и ЦИК. По въпроса не се прави безусловно нищо, само че проблеми няма. Тази заран представителят на ЦИК изглеждаше на екрана като човек, подложил се несполучливо на пробно лекуване, до момента в който Мая Манолова играеше надъхано познатата си вербална ръченица. Ами просто да кажат, че машинното гласоподаване е обезпечено, тъй като...Дани Кирилов би съчинил това: " Всеки може да гласоподава машинно, носейки в изборната секция ъглошлайф, бормашина или друга портативна техника. При по-тежките машини - струг, банциг, абрихт, фреза, циркуляр - може да се гласоподава от къщи или от работилницата ".

Щом този човек написа новата ни Конституция, от която никой няма потребност, за какво да не преформулираме и смисъла на машинното гласоподаване...

Не зная дали скоро сте минавали под арката на Александровска болница в София. Това евентуално е единственото лечебно заведение в Европа, което работи разрушено. И падащите му тавани са нещо толкоз обикновено, колкото кукуригането на селски петел в 4 сутринта. Как тъкмо неговият шеф направиха министър на опазването на здравето?! Мистерия, споделяше Васа Ганчева. Всъщност, Бойко беше одобрил една дама за здравен министър на някакъв разклон. Далеч преди Пешо Ваксината да взриви гилдията и популацията с пръстовите отпечатъци.

След Кирил Ананиев ролята може с лекост да поеме и Валери Божинов. Като наложително вметне, несъмнено, че това му е била детската фантазия.

Дали и по кое време ще си отиде Борисов не е ясно. Ясно е единствено, че гаврата с мислещите българи продължава.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР