Факти и доказателства срещу Делян Пеевски по Магнитски няма. Това

...
Факти и доказателства срещу Делян Пеевски по Магнитски няма. Това
Коментари Харесай

Хамид: Факти и доказателства срещу Пеевски по Магнитски няма

Факти и доказателства против Делян Пеевски по „ Магнитски ” няма. Това изрично съобщи в ефира на Нова тв Хамид Хамид, член на Централното оперативно бюро на Движение за права и свободи. Ние ще пазиме всеки, до момента в който не ни покажат неоспорими доказателства против него, акцентира Хамид.

„ В Екологичен потенциал се чуха разнообразни позиции от разнообразни представители. Това, което стана ясно, е, че Европа няма да допусне едностранни дейности на която и да е страна. Ясно се чу позицията на Движение за права и свободи, че няма по какъв начин да се позволяват дейности, които нарушават европейските регламенти. Получи се доста остро писмо от Екологичен потенциал до Българското държавното управление, в което се упорства за бърз отговор какви са тези дейности в несъгласие на правата на Европейския съюз ”, посочи още Хамид Хамид.

Според него депутатите в Екологичен потенциал са се обединили към тезата, че липсва законодателство и нужните институции, които да взимат ограничения против корупцията в Европа. Хамид акцентира, че е потвърдено с задоволително обстоятелства по какъв начин лобисти са подвели служителите в Съединени американски щати с погрешни изказвания за Делян Пеевски.

„ Четохме много забавни неща от лобистите. Те могат да стигнат до всеки служител в Съединени американски щати. От една страна са тези голословни изказвания, въпреки това са обстоятелствата. Ние имаме отговори от всички институции в страната, че няма данни за корупция. Нали не мислите, че министърът на правораздаването Янаки Стоилов или вицепрезидентът Илияна Йотова ще излъжат. Данни няма ”, акцентира Хамид Хамид.

Движение за права и свободи не може да елементарни провокацията на президента Румен Радев с въпроса му за родината, който обиди цялостен етнос у нас, стана ясно още от думите на Хамид Хамид.

Той напомни, че Движението поддържа Радев за първия му мандат. Но след това всички видяха разделянето на страната и на институциите.

" Нашата поддръжка е скромна, само че доста постоянно тази дребна поддръжка е решаваща ", акцентира Хамид. И заяви, че Движение за права и свободи първо желае да види всички претенденти за президент. Предстои разискване на тематиката в Централния съвет на пратията. Хамид Хамид сподели, че не се изключва опцията Движение за права и свободи да взе участие на вота за държавен глава със независим претендент.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР