Фактът, че вратарят на Манчестър Юнайтед Серхио Ромеро получи контузия

...
Фактът, че вратарят на Манчестър Юнайтед Серхио Ромеро получи контузия
Коментари Харесай

Сампаоли намери заместник на контузения Ромеро

Фактът, че вратарят на Манчестър Юнайтед Серхио Ромеро получи травма и отпадна от състава на Аржентина за международното в Русия, принуди селекционера Хорхе Сампаоли да привика Науел Гусман от Тигрес (Мексико). Новината бе обявена от Футболната асоциация на страната.

Аржентина остана без значима фигура за Мондиала

Ромеро към този момент е напуснал лагера на тима поради контузията, която получи на коляното. 32-годишният Гусман пък беше разгласен за първа запаса и в този момент ще би трябвало да стартира работа с отбора. Другите двама на поста са Уили Кабайеро от Челси и Франко Армани от Ривър Плейт.

Самият Сампаоли е признал пред публицистите, че са му били нужни едвам няколко минути, с цел да вземе решение в интерес на Науел Гусман. А Ромеро, който беше предвиждан за титуляр на Мондиала, ще се подложи на интервенция на десния крайник.

Липсата на Ромеро ускорява така и така терзанията за защитната групировка на Аржентина, която падна с 2:4 от Нигерия и с 1:6 от Испания в последните си контроли.

32-годишният Науел Гусман е известно име в Латинска Америка, защото е бил три пъти първенец на Мексико с Тигрес, както и един от най-известните вратари на Нюелс Олд Бойс напоследък.

Сампаоли безапелационен, че играта на Аржентина не зависи единствено от Меси

Аржентинците, които са два пъти международни първенци и втори от последното състезание преди 4 години в Бразилия, ще играят идната си контрола на 29-и май с Хаити на стадиона на Бока Хуниорс. На това състезание те са в група D дружно с тимовете на Исландия, Хърватия и Нигерия./ БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР