FAITH IN FATIH официално направи своята премиера на изискано светско

...
FAITH IN FATIH официално направи своята премиера на изискано светско
Коментари Харесай

FAITH IN FATIH със звездна модна премиера


FAITH IN FATIH публично направи своята премиера на изтънчено светско празненство в клуб „ Inside “ в гр. Кърджали. Амбициозната фешън марка е основана при започване на 2018г. от надарения млад дизайнер Фатих Осман. Облеклата се създават в реномираните текстилни заводи „ Бамес “ и „ Бадекс “, които се намират на територията на региона. Заводите-производители са едни от най-модерните в Европа и съчетават в себе си обичайните способи с най-новите и новаторски технологии, а това ги прави желан сътрудник на доста международни марки.
Редица персони от сферата на бизнеса и шоу средите посетиха стилното дефиле във връзка премиерата на FAITH IN FATIH. За стайлинга на моделите се погрижи стилният експерт-стилист Стоян Апостолов-Стоянски, а Code Fashion TV снима специфичен репортаж от светското събитие. Сред манекените се откроиха „ Мис Свят България “ Вероника Стефанова, Анелия Николова, Жули Чолак от МА„ Ивет Фешън “ и топ-моделът на МА „ Визаж “ Аталай Пат. Поп звездата Тита, кумир на младото потомство в България, също почете поканата на Фатих и се появи в негов тоалет.


Дебютната сбирка на FAITH IN FATIH носи името „ The Creation “. Религиозната символика в нея може да се забележи в един избран знак, който се среща в някои от продуктите, а точно спиралата, която има лична история. „ На планета, с население, което към този момент надвишава 7 милиарда, видяно в профил живота на всеки един жител може да бъде разказан като една серпантина, със заложено и в същото време известно за всеки един начало и край. Начинът, по който е извървяна тази серпантина е нещото, което я прави неповторима. В този затворен цикъл единствено индивидът заклещен вътре знае всичките трудности и компликации, против които е изправен всекидневно, въпреки и за незапознатите всичко да наподобява като следващата крива по пътя. Това, какъв брой неповторим ще е пътя ни по спиралата до самия му край е единствено и само в нашите ръце. Трите кръга на спиралата също не са случайност. Числото 3 символизира Божията мисъл и е знак на духовното у индивида “, споделя концепцията за авторската си линия Фатих Осман.


Той предизвика стилните почитатели с дамска и мъжка сбирка с богато многообразие от продукти. Те са създадени от висококачествени маркови платове от 100% памук, еко кожи, поплини и материи с минимално съдържане на вискоза, в разнородни цветови гами. Платовете са доставяни непосредствено от влиятелни заводи в Италия и Турция, с цел да пасват на истинския дизайн на облеклата. Брандът е предопределен за тези, които ценят особеното, за всички, които се усещат постоянно млади и не се преценяват с предразсъдъците, а имат смелостта да кажат кои са с облеклото си.


Моделите от сбирката „ The Creation “ на FAITH IN FATIH ще бъдат предлагани само в онлайн магазина на марката.





Още фотоси вижте в галерията!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР