Неупълномощени лица“ предизвикаха излизане от релсите на товарен влак близо

...
Неупълномощени лица“ предизвикаха излизане от релсите на товарен влак близо
Коментари Харесай

Товарен влак е дерайлирал край Волгоград заради външна намеса

„ Неупълномощени лица “ провокираха излизане от релсите на товарен трен покрай Волгоград, в югозападна Русия, оповестиха през днешния ден съветските осведомителни организации, представени от.

Freight train cars derailed in the southern Russian region of Volgograd region due to " outside interference, " Russian state news agencies reported on Tuesday, citing Russian Railways.
— Markets Today (@marketsday)

Според съветска медия, която се базира на съветските железници, железопътното придвижване е възобновено по едно от двете посоки.

Пожарът в цистерна с гориво и вагон е сподавен, са съобщили за съветска организация от централата на министерството на изключителните обстановки.

Не бяха дадени детайлности за този случай или за " неупълномощените лица ", които са го предизвикали.

Руска медия съобщи, че пожар в контейнер за гориво и вагон с дървен материал е зародил на гара Котлубан във Волгоградска област, където вагоните на товарен трен са дерайлирали заради външна интервенция. Пожарът е сподавен, цитира организацията съветското министерство на изключителните обстановки.

" В 01:55 на диспечерския пулт на пожарно-спасителната работа е получено известие за пожар в Городишченски регион на Волгоградска област. В село Самофаловка на гара Котлубан се възпламениха цистерна с дизелово гориво и вагон с дървен материал “. Пожарът бързо е сподавен в 03:38 часа, се споделя още в известието, представено от съветска медия.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР