Фабрика 56, където бе произведен и юбилейният автомобил на Mercedes

...
Фабрика 56, където бе произведен и юбилейният автомобил на Mercedes
Коментари Харесай

Mercedes произведе 50 милиона автомобила

Фабрика 56, където бе създаден и юбилейният автомобил на Mercedes отвори порти през септември месец предходната година, като там ще се създават най-луксозните модели на марката.Именно най-луксозният от тях бележи юбилейната за марката цифра. Първият от потребителските Mercedes-Maybach S-Klasse 2021 ще остане в историята като 50-милионният автомобил излязъл от поточните линии на немската марка.
 Mercedes създаде 50 милиона автомобила

„ Mercedes-Benz постоянно е бил синоним на разкош. Именно за това, аз съм доста горделив от тази специфична индустриална цифра. 50 милиона създадени автомобила са огромен триумф в историята на марката, както и огромен триумф за нашия екип като цяло. Искам да благодаря на всички сътрудници в заводите по света за тяхната работа. Техният опит и безрезервност в изработката на нашите звезди сбъдва желанията на клиентите ни ден след ден. “ – това съобщи Йорг Бурзер, който е част от борда на шефовете в Mercedes.

 Mercedes създаде 50 милиона автомобила

В момента международното произвеждане на Mercedes-Benz се концентрира върху електрическите коли, като до края на 2022 година от марката възнамеряват да имат шест напълно електрически автомобила в моделната си гама. Това включва моделите EQA, EQC, EQE, EQS, EQB, както и SUV въз основата на Mercedes-Benz GLE.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР