Езикът на омразата най-вероятно няма да изчезне скоро между България

...
Езикът на омразата най-вероятно няма да изчезне скоро между България
Коментари Харесай

Алгафари: Езикът на омразата между България и Северна Македония няма да изчезне скоро

Езикът на омразата най-вероятно няма да изчезне скоро сред България и Северна Македония, няма да изчезна, тъй като сред двете страни има граница, има едни извънредно радикални историци, от които всеки счита, че неговата истина е единствената и вярната в исторически проект. А би трябвало да се подходи с мъдрост, както нашите прабаби са казвали, мисли бяло, с цел да стане бяло. Докато мислим черно, ще бъде черно и ще се стига до неприятните неща, да не се връщаме обратно, да забележим какво прави българската страна публично с документи за признание на Македонската и така нататък

Това сподели в " Пресечна точка " по Нова Тв за комплицираните връзки сред България и Северна Македония политическият PR Нидал Алгафари.

Представям си примерно, в случай че трябваше да одобряват България в Европейския съюз и Турция беше в Европейския съюз. Какви щяха да са историческите комисии сред нас, по какъв начин щяхме да се разбираме, щеше да се стигне до същински апокалипсис. Историята е нещ хубаво, което би трябвало да се учи от историците и да ни го споделят. Но когато в историята се вкара политика, стигаме до крайности и най-вероятно стигаме до войни и дрънчене на неистини, сподели още Нидал Алгафари.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР