Евтиният политически ПР на гърба на бедния български народ трябва

...
Евтиният политически ПР на гърба на бедния български народ трябва
Коментари Харесай

ВМРО: Незабавна оставка на Петков и кабинета заради газовата криза

Евтиният политически ПР на гърба на бедния български народ би трябвало да спре час по-скоро.

Това се споделя в позиция на Вътрешна македонска революционна организация във връзка задаващата се газова рецесия.

Цените порастват неудържимо с часове. Храната и енергийните източници у нас към този момент са по-скъпи от надалеч по-добре развити стопански системи като немската, австрийската и френската. База за съпоставяне с страните от някогашния източен блок даже не може да се направи, тъй като Чехия, Полша Унгария, че даже и Румъния от дълго време откриха механизми да защитят хората от тежките стопански последствия от войната в Украйна. А в България тези, които държат кормилото на страна, си играят на стражари и апаши в самата коалиция. Премиерът разиграва лотария с DMS дарения за оръжия за Украйна, тъй като „ апелирам другарката “ Нинова го е хванала крепко за ухото. А енергийният министър се изживява като представител на санкционния екип на Европейски Съюз против „ Газпром “, залагайки на карта енергийната сигурност на страната.

И всичко това на какво от горната страна? Кой ще заплати сметката за следващия неблаговиден и несъмнено несъответстващ спешен ПР на министър-председателя и неговата свита?

Отговорът е елементарен и явен – сметката ще платим всички ние. Най-бедната страна в Европейски Съюз ще заплати за игрите на огромните на върха. И даже потреблението на бъдеще време е несвоевременно, тъй като свръхвисоката цена към този момент я заплаща всяко българско домакинство, всеки безпаричен български пенсионер. А зад целия този зле режисиран политически спектакъл стои едно простичко нещо – министър-председателят не може да ръководи даже обединението, която оглавява и с цел да замаже този факт, реши да отиде до Украйна. Но и от там му отхвърлиха имиджово селфи, в случай че не занесе желаните оръжия. И по този начин на Киро му остана единствено коза с шумната димка „ Газпром “.

Поговорката „ Видяла жабата, че подковават вола и тя вдигнала крайник “ е измислена от мъдрия народ тъкмо с цел да онагледи сходни обстановки. Поредният сюжет, в който България заема героичната поза на бранител на европейските и всемирен полезности, отказвайки да употребява съветския газ, от който стопанската система ни е изцяло подвластна.

Германия явно е приела изискванията на Русия. Гърция, на която ще разчитаме да възстановяваме съветския газ към нас, откакто към този момент е предходна през нашата територия и е стигнала до съседката ни, също очевидно го е платила с рубли съгласно данни, представени от редица енергийни специалисти. Полша пък се е подсигурила с различни трасета от Чехия и Германия. Да не приказваме, че зад всичко това към този момент напълно ясно се вижда „ другарската “ сянка на Съединени американски щати.

Та какво стана в този момент? За да замажат политическата си импотентност и невъзможността да ръководят освен себе си, само че и политическите процеси и рецесиите в страната, с цел да оправдаят недалновидните обещания към западните посолства, които са правили, Политическа партия и компания, взеха решение, че ще бранят директивите на Европейски Съюз, налагащи наказания на Русия с цената на оцеляването на българската стопанска система.

Това е неприемливо. Това е следващото национално изменничество и ние от Вътрешна македонска революционна организация за следващ път желаеме оставката на министър-председателя Кирил Петков и на целия изцяло неплатежоспособен и несъмнено рисков за България кабинет!
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР