Евтините екскурзии за пенсионери са масова практика в селото, разказаха

...
Евтините екскурзии за пенсионери са масова практика в селото, разказаха
Коментари Харесай

Ето колко е струвала екскурзията на смъртта до манастир Седемте престола на загиналите край Своге

Евтините екскурзии за пенсионери са всеобща процедура в селото, описаха поданици на Световрачане. Въпросната злощастна екскурзия е била на цена от 12 лв..

13 от 16-те починали в злополуката с рейс край Своге са от Световрачене. Двама от умрелите са неизяснена все още идентичност, стана ясно от думите на кметът на Световрачене Светла Николова пред БНР.

Сутринта в неделя църковната камбана биеше обезпокоително. Хората от Световрачене декларират, че всички са близки и познати. "Такова нещо по какъв начин се претърпява ", питат се хората.

Абсолютно всички близки на умряли и потърпевши при злополуката са осведомени. Изказвам своите съболезнования, сподели кметицата на Световрачене Светла Николова.

В Пирогов са 5 дами, 4 от които са в тежко положение. Във ВМА има двама души – мъж и жена и в Окръжна болница има две дами. За страдание има баба и внуче, които починаха, вуйчото е в болница.

15 са погребенията в Световрачене, показа тя. Те се провежда от през вчерашния ден. Утре стартират, а през днешния ден в 10:00 часа ще има молебен.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР